Z tego co pamiętam krakowski Empik miał. Ale w dniach wydania I numeru. Uśmiechnij się ładnie to może Ci znajdą w magazynie, o ile się jakiś numer ostał niesprzedany.
nie rozumiem dlaczego odpowiadający za to czasopismo nie podadzą jakiejś orientacyjnej daty wprowadzenia kolejnego numeru:( ja np. zamówiłam prenumeratę, i wciąż nie mogę się doczekać nawet na pierwszy numer. :neutral:
ha,gdybysmy sami wiedzieli kiedy 2 numer sie ukarze z chęcią bysmy Wam napisali. Sytuacja wygląda tak, ze musimy uzysac pieniadze za sprzedaż 1 numeru zeby sfinansowac druk 2go. O ile wiem jutro 2 numer idzie do drukarni, walczymy o to aby ukazał się do końca września. Niestety nawet przy całkowitej redukcji kosztów (nie placimy autorom ani sobie za pracę nad wydawnictwem) nie esteśmy w stanie przeskoczyć nieprzewidzianych wypadków losowych.
PS. w sprawie nieotrzymania 1 numeru proszę o wiadomośc na PW-załatwię wsystko jak to tylko najszybciej będzie możliwe
a więc napisałam wszystko na PW. prosze o info czy doszło:-)
( jestem tu od niedawna,a mam jakieś problemy z wysłaniem. tzn. niby pisze że wiadomość wysłana, ale nie zapisuje mi się w skrzynce jako wysłane ale w 'do wysłania' więc próbuje i próbuję, i wciąż to samo.:P ale moze to się jednak wysyła.... :570: )
[color=brown:9f055ab872]Jeśli wiadomość jest w folderze do wysłania oznacza to tylko tyle, że ty wysłałaś a odbiorca jeszcze nie przeczytał.
Przeniesienie do foldera wysłane, następuje z chwila przeczytania wiadomości przez odbiorcę :)
orientujecie się czemu nie można połączyć się ze stroną czasopisma? <www.terpsychora.pl>
czy jest na forum może ktoś kto tez nie dostał jeszcze 1 numeru ? :sad: