XV warsztaty tańca jazzowego w Kielcach

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Nati

Post autor: Nati »

Calineczko, a do Luciana na jaki poziom??
Calineczka

Post autor: Calineczka »

Chyba na zaawansowany
Nati

to się musimy jakoś zgadać :) bo ja też :) musisz mi się opisać;p
Oia

Post autor: Oia »

hej :).

Też mam ochotę wybrać się na te warsztaty, chociaz nigdy nie byłam na zajeciach tych instriktorów.. I trochę się boję :). No ale zobaczymy :).
Powiedzcie mi jeszcze prosze jak jest z tymi noclegami?
Są jakies mozliwosci zeby znależc cos taniego? Macie jakies wypróbowane miejsca?
sandi

Post autor: sandi »

[quote:ba516ef070="Nati"]co do noclegu, ja ostatnio spałam u takich państwa, co mają pokoje do wynajęcia. Chętnie z kimś się umówię i możemy zamieszkać tam razem bo ja chyba sama będę jechać. Koszt-25 zł za noc, do dyspozycji kuchnia i łazienka :) do miejsca warsztattów blisko w sumie-trzeba przejść deptak -Sienkiewicza i jest się na miejscu :) ktoś chcę ze mną zamieszkać?? :D[/quote:ba516ef070]

Mogłabyś podać jakieś namiary [numer telefonu, albo strone] do nich? Bo razem z koleżanką szukamy noclegu na czas warsztatów i dobrze by mieć coś sprawdzonego, bo tam gdzie byłyśmy w tamtym roku już miejsc nie ma.
Ogólnie to jakieś szaleństwo z tymi zapisami i noclegiem. Ludzie się w tym roku strasznie rzucili na te warsztaty ;P Jak się zapisywałam w środę rano to już się miejsca kończyły.

A Czeszyka osobiście polecam. Świetny człowiek i niepowtarzalna atmosfera na zajęciach :)
ballerina

Post autor: ballerina »

Mogłabyś podać jakieś namiary [numer telefonu, albo strone] do nich? Bo razem z koleżanką szukamy noclegu na czas warsztatów i dobrze by mieć coś sprawdzonego, bo tam gdzie byłyśmy w tamtym roku już miejsc nie ma.
Ogólnie to jakieś szaleństwo z tymi zapisami i noclegiem. Ludzie się w tym roku strasznie rzucili na te warsztaty ;P Jak się zapisywałam w środę rano to już się miejsca kończyły.

A Czeszyka osobiście polecam. Świetny człowiek i niepowtarzalna atmosfera na zajęciach :)[/quote]

Zgadzam sie z tobą, bo ja w srode (10 IX) wieczorem sie zapisywałam i juz sie miejsca konczyły.. hehe strasznie sie wszyscy rzucili.. :) hehe pozdrawiam i do zobaczenia na warsztatach
Nati

ok podaje nr fon na nocleg- 602329969
niestety ja nie jadę :( fundusze mamine na to nie pozwoliły... ale na kolejną edycje 1-4 maja czekam z niecierpliwością :)
staace

Post autor: staace »

Witam wszystkich:):) Mi się udało i jadę:)
Idę do Nadii, Eweliny Kubot, Piotra Bańkowskiego i chyba do Sarah Sottocasy.
Pozdrawiam:)
Calineczka

Post autor: Calineczka »

Czyli jak na razie będzie:
staace
ballerina
sandi
i ja
A może ktoś jeszcze? bo moznaby było się spotkać po spektalku czy po warsztatach;]
rytm16

Post autor: rytm16 »

[quote:0932475c1d="Nati"]byłam pół roku temu i miałam przyjemność ćwiczyć tez na poziomie zaawansowanym i dawałam radę :) no ale najbardziej boję się Pańtaka, nie wiem czego mogę się spodziewać :)

co do noclegu, ja ostatnio spałam u takich państwa, co mają pokoje do wynajęcia. Chętnie z kimś się umówię i możemy zamieszkać tam razem bo ja chyba sama będę jechać. Koszt-25 zł za noc, do dyspozycji kuchnia i łazienka :) do miejsca warsztattów blisko w sumie-trzeba przejść deptak -Sienkiewicza i jest się na miejscu :) ktoś chcę ze mną zamieszkać?? :D[/quote:0932475c1d]
Nati!nie bój się Pańtaka-byłam u niego na jazzie w Poznaniu i było świetnie...jeśli jesteś do tego w miarę dobrze rozciągnięta,to tylko pozazdrościć wyjazdu na warsztaty:) :wink:
ODPOWIEDZ