Taniec klasyczny w Gdyni dla młodzieży i dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

albo weekendy... :)
md

Post autor: md »

Witam
jest taka godzina ponieważ jest dużo osób pracujących ,które prosiły o wieczorne godziny,a jeżeli chodzi o weekndy to wszystko zależy od dyspozycji nauczyciela i czy zbierze sie grupa,a jeżeli chodzi o wielkośc sali to chyba dobrze że duża a nie oznacza to duża ilośc uczdestników tylko duzo miejsca do tańca, w przeciwiestwie do innych szkół.
4.leaf.clover

Post autor: 4.leaf.clover »

czyli nie ma szans na zajecia we wczesniejszych porach?
asias

Post autor: asias »

Ja też bym była chętna na zajęcia we wcześniejszych godzinach, ewentualnie w weekend.

Osoby uczące się i/lub dojeżdżające niestety mają duży problem, jeśli wszystkie zajęcia są późnym wieczorem... :(
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Byłem , zobaczyłem 8) .Sala jest olbrzymia i ma bardzo dużo luster i wszystkich widać ,nikt się raczej nie schowa :) Jest blisko dworca PKP i bardzo dobry dojazd samochodem - :D - pod same drzwi :) Pozdrawiam Tanc... 8)
4.leaf.clover

Post autor: 4.leaf.clover »

mam dokladnie taki probem.. zajecia wczesniej bylyby super. :)
Etna

Post autor: Etna »

Czy ktoś już był na tych zajęciach? Są dla początkujących, czy jest tam wyższy poziom i dobre tempo nauki? Mi też pasowałyby zajęcia w weekendy :)
Teraz chodzę na jazz i balet do teatru muzycznego i tam jest świetnie,ale wolałabym troche więcej czasu tanczyć :D
pas de chat

Post autor: pas de chat »

czy zajęcia nadal są w piątki? bo na stronie studia nie dopatrzyłam sie wcale infor,macji o zajeciach baletu
Nemo

Post autor: Nemo »

Ja byłam na pierwszej lekcji. Całkiem miło i całkiem od podstaw.
Być może od marca znowu zacznę chodzić.
md

Post autor: md »

witam
oczywiście zajęcia są nadal w piątki o 19.30
ODPOWIEDZ