Klasyka - Poznań - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
baletqueen

Post autor: baletqueen »

było było warto:) zajęcia mamy w poniedziałki o 19 i środy o 18...
Lorelai

Post autor: Lorelai »

Hej :) Ja właśnie szukam jakiegoś fajnego miejsca z nauką tańca klasycznego i wasze posty zachęciły mnie do szkoły tańca Kingi Strzelczyk. Myślicie, że mogłabym zapisać się jeszcze na naukę tańca klasycznego dla początkujących czy muszę czekać do przyszłego roku?
baletqueen

Post autor: baletqueen »

wbijaj od razu:)
Lorelai

Post autor: Lorelai »

:D a czy moglibyście powiedzieć mi jeszcze jaki jest koszt takich zajęć i jak dojechać do szkoły?
przyjaciolka

Post autor: przyjaciolka »

no właśnie!
gdzie to jest dokładnie,w jakie dni i jaka cena?
w jakim wieku można być maksymalnie?
pozdrawiam świątecznie :)
Dżoanka

Post autor: Dżoanka »

Należy dojechać na rondo rataje, przesiąść się na autobus np. 81 lub inny, który jedzie przez ul. Piłsudskiego i na tej właśnie ulicy wysiąść. Na jednym z bloków jest napis "os. Oświecenia" i w tę stronę właśnie trzeba iść. Zaraz przy ulicy jest budynek z napisem 59, a wyżej "szkoła tańca i baletu" no i to chyba wszystko:) a zajęcia odbywają się w poniedziałki o 19.00 i w środy o 18.00 i kosztują 20 zł. A co do wieku to nie mam pojęcia, ale raczej nie ma ograniczeń:)
przyjaciolka

Post autor: przyjaciolka »

dzięki! :)
pozdrawiam!
Justyna90

Post autor: Justyna90 »

A ja mam pytanie czy zajęcia w nowym roku odbywają się tak samo? Tzn. poniedziałek godz.19 i środa godz.18? I zaczynają się normalnie już od 5tego stycznia?
Dżoanka

Post autor: Dżoanka »

tak dokładnie tak samo:) o ile nie zostaną odwołane, ale to jest mało prawdopodobne:)
ODPOWIEDZ