Poszukuje muzyki itp
Szukam utworu "El tango de Roxanne", ale tak, żeby dało się ściągnąć na dysk. Najlepiej na jakiejś storonie internetowej. Ostatecznie jak ktoś ma na kompie, to może pisać na PW. Ale to ostatecznie, bo moja skrzynka pocztowa ostatnio miewa różne humory i otwiera się tylko w pełnię księżyca... 8) Na dobra żartuję, ale na prawdę skrzynka otwiera się tylko okazjonalnie.
Zaznaczę, że baaardzo mi na tym zależy, bo z kompa sobie puścić nie mogę, bo jedyne miejsce do ćwiczeń to salon na parterze, a komputer jest nie dość, że na górze, to w małym i zawalonym zabawkami pokoju. Tak więc nie ma innej opcji- muszę to mieć na płycie, żeby móc ćwiczyć.
Zaznaczę, że baaardzo mi na tym zależy, bo z kompa sobie puścić nie mogę, bo jedyne miejsce do ćwiczeń to salon na parterze, a komputer jest nie dość, że na górze, to w małym i zawalonym zabawkami pokoju. Tak więc nie ma innej opcji- muszę to mieć na płycie, żeby móc ćwiczyć.
-
Coffeina11
Pilne pytanie o taniec rosyjski
Potrzebuję muzykę (najlepiej z baletu) do tańca rosyjskiego dla tancerki. Poradźcie: gdzie mogę taką znaleźć, może w jakiej wyszukiwarce. W jakich baletach byłaby najodpowiedniejsza? Myśłę o czymś żywym, wesołym.