Studia w Łodzi specjalność: Tancerz-choreograf
Czasem aż mi się odechciwa czego kolwiek tu pisać
Dochodzenie co autor miał na myśli,
Jeśli już tak patrzeć to Joanna wpadła na mój tok myślenia..
Princess Maron tak niektóży są już zawodowcami
I ja się do nich zaliczam zarówno pod względem zarobków jak i tzw papierka choreografa zdobytego w RBDA nie uznanego w Polsce
Columbia ten kierunek studiów dla mnie to możliwość dalszego ksztaucenia się i rozwijanie umiejętności
Dochodzenie co autor miał na myśli,
Jeśli już tak patrzeć to Joanna wpadła na mój tok myślenia..
Princess Maron tak niektóży są już zawodowcami
I ja się do nich zaliczam zarówno pod względem zarobków jak i tzw papierka choreografa zdobytego w RBDA nie uznanego w Polsce
Columbia ten kierunek studiów dla mnie to możliwość dalszego ksztaucenia się i rozwijanie umiejętności
[quote:6bb00fe8a8="neufra"]Columbia ten kierunek studiów dla mnie to możliwość dalszego ksztaucenia się i rozwijanie umiejętności[/quote:6bb00fe8a8]
A kto to jest Columbia?
I bardzo dobrze, że się kształcisz... niczego tutaj przecież nie podważam!
Sama jestem absolwentką szkoły baletowej i też się poważnie zastanawiałam nad tymi studiami...
A kto to jest Columbia?
I bardzo dobrze, że się kształcisz... niczego tutaj przecież nie podważam!
Sama jestem absolwentką szkoły baletowej i też się poważnie zastanawiałam nad tymi studiami...
-
przyjaciolka
Informacja dla streetQueen i Columbiny:
Studia skierowane są do absolwentów szkół baletowych, osób, które ukończyły kursy kwalifikacyjne lub inne szkolenia w zakresie tańca, tancerzy działających w zespołach tanecznych, formacjach i teatrach tańca, [b:c3b4a02ea8]wszystkich zainteresowanych sprawnych fizycznie, którzy chcą zdobyć kwalifikacje zawodowe licencjata w zakresie tworzenia choreografii oraz doskonalenia technik tanecznych.[/b:c3b4a02ea8]
/jest to informacja ze strony AM w Łodzi/
Studia skierowane są do absolwentów szkół baletowych, osób, które ukończyły kursy kwalifikacyjne lub inne szkolenia w zakresie tańca, tancerzy działających w zespołach tanecznych, formacjach i teatrach tańca, [b:c3b4a02ea8]wszystkich zainteresowanych sprawnych fizycznie, którzy chcą zdobyć kwalifikacje zawodowe licencjata w zakresie tworzenia choreografii oraz doskonalenia technik tanecznych.[/b:c3b4a02ea8]
/jest to informacja ze strony AM w Łodzi/