Podziel się tym ze wszystkimi...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
groteska

Post autor: groteska »

Gratulacje Kasiu!! :) :D
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja zaręczynami się już chwaliłam, ale teraz muszę się pochwalić, że przeprowadziłam się ze Skawiny do Krakowa i mieszkam sobie teraz bez rodziców (wiecie jaki spokój mam?) :P
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Kasiu! Gratuluję ;))
Columbinko, wiem jak się cieszysz ;d
Rossignol

Post autor: Rossignol »

skoro taki wątek to ja też się podzielę (muszę to wreszcie z siebie zrzucić! :razz: ).
pisałam wczoraj maturę z wot-u!!! sama jedna w całym mieście. czuję się taka osamotniona :|
ale chyba nieźle mi poszło (albo mam taką złudną nadzieję) :D
danceFORever

Post autor: danceFORever »

to świetnie! :) trzymam kciuki za wyniki, choć juz po fakcie :D
tez myslałam o zdawaniu z wot-u, ale chyba nie podołam materiałowi... :roll:
Rossignol

Post autor: Rossignol »

co do materiału... to ja zaczęłam się uczyć (hmm, przyznać się czy nie? :P ) MIESIĄC przed maturą. Nie jest to takie złe (to znaczy owszem, pisałam podstawę), jeszcze dwa dni temu siedziałam cały dzień w bibliotece robiąc notatki z post modern dance :)
najgorzej chyba z biografiami, bo jest ich dużo i zawierają daty (ała)... ale cieszę się, że wybrałam wot. Wreszcie coś, co mnie interesuje i naprawdę dużo dowiedziałam się podczas nauki :) polecam! :D
Jo_Ann

Post autor: Jo_Ann »

Hehe, ja w zeszłym roku zdawałam WOS rozszerzony i w ogóle się nie uczyłam... To były czasy. Teraz nadchodzi sesja, a ja zazdroszczę wam, maturzyści ;).

A ja mam chłopaka! :D
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

hehe :)
a ja się pochwalę, że w poniedziałek pisałam biologię rozszerzoną, dzisiaj rozszerzoną fizę, a jutro (trzymajcie kciuki :D) piszę rozszerzoną chemię :D
i miałam 80% z ustnego polskiego co uważam za sukces, gdyż generalnie rzecz biorąc z polskiego zawsze słaba byłam :D
Columbina

Post autor: Columbina »

Ooo Ewuniu... czyżbyś na medycynę się wybierała?
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

wybierałabym się, ale wydaje mi się, że za słabo mi matura poszła :(
ODPOWIEDZ