O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Hm... Mogłabym się czymś pochwalić?...

Mam nadzieję, że żaden z moderatorów mnie za to nie zamorduje :)

Otóż z ilością 144 pkt dostałam się do mojej wymarzonej szkoły: VII LO im. Kopernika w Częstochowie :) Było to moje marzenie, nie dość, że blisko domu to jeszcze bardzo dobra i oblegana szkoła... Wymarzony profil- biol-chem-fiz. Nic tylko kuć biologię :)

Jakież było moje wczorajsze zdziwienie, kiedy okazało się, że moje stare pointki są już tak zniszczone, że stając en pointe czuję podłogę przez czubek i mogę wygiąć je we wszystkie strony... Jak na moje słabe stopki to było ogromne zaskoczenie, ale pozytywne :)

Wybaczcie ten offtop! :*
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Oj, to gratuluję! :)
Ty szczęściaro! ;) No to ja mam prośbę: trzymajcie za mnie kciuki 15 sierpnia - wtedy okaże się, czy będę mogła napisać: związek z tańcem 'uczeń' . :)
Anka

Post autor: Anka »

[quote:ad6a9949f3="rooni"]Hm... Mogłabym się czymś pochwalić?...

Mam nadzieję, że żaden z moderatorów mnie za to nie zamorduje :)

Otóż z ilością 144 pkt dostałam się do mojej wymarzonej szkoły[/quote:ad6a9949f3]

Gratulacje!
Mam podobne odczucia, ponieważ z ilością 176 pkt (sama nie wiem jak to zrobiłam) dostałam się do wymarzonego liceum. Cieszę się strasznie, bo mam moje wymarzone języki (angielski i niemiecki) i rozszerzenia takie jakie chcę. Życ, nie umierac!

Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac, jak zobaczyłam post rooni :P
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Gratuluję dziewczyny! Jak się człowiek dostanie tam gdzie chce, to i nauka lepiej idzie i atmosfera lepsza jest.

Ja się również cieszę, bo jakoś sesja idzie, i w sobotę mam najgorsze zaliczenie - łacina... (czuję wrzesień nosem), i jeszcze dwa inne, ale tamte to light.

Poza tym, zrobiłam sobie dziś kolejny tatuaż i aż pękam z dumy. Po prostu jestem w nim za-ko-cha-na! : D
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Wszystkim wam jeszcze raz gratuluję. Brawo! :)
A ja mam pytanie z innej beczki: znacie jakieś ćwiczenia na rozciąganie?
Chciałabym nauczyć się robić szpagat... a nie wiem jak się do tego zabrać.
Rady? ;)
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:d7b848fbdd="Anka"]Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac, jak zobaczyłam post rooni :P[/quote:d7b848fbdd]

Ale za co przepraszacie? To jest watek 'O wszystkim i o niczym', wiec to jest [u:d7b848fbdd]jedyny[/u:d7b848fbdd] temat, w ktorym mozna dowolnie offtopowac i pisac o wszystkim.
SYJKA

Post autor: SYJKA »

Droga Nataszo.
Proszę cię, skorzystaj z wyszukiwarki! Zajrzyj do innych działów. Wiesz ile jest tam tematów na ten temat...? :roll: :roll:
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

huhu, a ja tego maturę zdałam i nawet nie tak najgorzej. ;) mam nadzieje, że trafię na studia do Krakowa- jednym z plusów (oprócz wielu innych) jest to , że miałabym więcej możliwości tanecznych tam. :)
ladybird

Post autor: ladybird »

Aaaaaleee miałam piękny sen dzisiaj :D Śniło mi się, że pojechałam do Teatru Maryjskiego i tam Polina tańczyła w Bajaderze, a po przedstawieniu poszłam do jej garderoby i się zaprzyjaźniłyśmy :D A potem miała ze mną wracać samochodem do Polski ;D Jeej, przeuroooczy sen :D
Father

Post autor: Father »

Piękny sen :)
A czy pamiętasz jakieś szczegóły (przedmioty, gesty, kolory)?
ODPOWIEDZ