ja słuchałam happysadu x lat temu, już nie pamiętam dokładnie kiedy, potem przestałam, potem znowu zaczęłam polską muzykę słuchać no i m.in. tenże zespół powrócił do moich łask xD
a w ogóle to bardzo lubię Farben Lehre, ktoś słucha tego?
Nickelback niekomercyjny? no cóż... już nie będę się kłócić, ograniczę się do opinii że mają prawie wszystkie piosenki TAKIE SAME [a przynajmniej te które słyszałam to "jeden pies"] i to już mówi samo za siebie...
To bez obrazy ale trzeba się wsłuchać, bo dla laika "wszystkie psy takie same".... Oczywiście nikt nie każe tego słuchać... Tak samo jakt nikt nie każe słuchać happysadu... U mnie w Białym to wejściówki na ich koncert kosztują 35, 45 zł
nie nazwałabym się laikiem w tym typie muzycznym, swego czasu słuchałam prawie wyłącznie pop rocka, indie rocka, brit popu, rocka alternatywnego, post grunge'u, rapcore'a, ska, punku [pop, skate] etc. więc klimaty muzyczne pokroju nickelback nie są mi do końca obce
próbowałam słuchać tego [ze względu na moje wówczas koleżanki] ale po prostu się nie dało... sorry
To ja powinnam przeprosić że tak naskoczyłam ale po prostu bardzo ich lubię :) .. A w polską muzykę zbytnio się nie wsłuchuję... Tylko ta piosenka- Niepokonani mi się podoba...
Słucham głównie grunge'u (Nirvana, Puddle Of Mudd, Alice In Chains) metalu (Metallica, Korn, Slipknot), czasem rocka (ale nie nazywam 'rockiem' Dysnejowskiej muzyki...), a jak coś mi odwali to Miley Cyrus, albo Demi Lovato. Lubię Janusza Radka, a szczególnie piosenkę "Kiedy umrę kochanie".