Sprawy bieżące
Jako posiadacz gołębiego serca nie wywaliłem ale nadałem ostrzeżenie a nawet od razu dwa. Jeszcze jeden punkcik i wylatuje.
Tzn - jak jeszcze raz podpadnie to się nie będę certolił ino fizycznie wywalę i zbanuję.
W ostrzeżeniu napisałem co następuje ;) :
Delikatnie mówiąc za naganną treść niektórych postów.
Oraz za fakt posługiwania się rożnymi nickami na forum.
Dalsze tego typu praktyki spowodują całkowite zablokowanie możliwości korzystania z forum !!!
Torin
Tzn - jak jeszcze raz podpadnie to się nie będę certolił ino fizycznie wywalę i zbanuję.
W ostrzeżeniu napisałem co następuje ;) :
Delikatnie mówiąc za naganną treść niektórych postów.
Oraz za fakt posługiwania się rożnymi nickami na forum.
Dalsze tego typu praktyki spowodują całkowite zablokowanie możliwości korzystania z forum !!!
Torin
Jestem zaskoczona tym "gołębim sercem" i zachowaniem humoru przez Ciebie...
[quote:b76d36f5af]Tzn - jak jeszcze raz podpadnie to się nie będę certolił ino fizycznie wywalę i zbanuję[/quote:b76d36f5af]
Trzymam za słowo. A w razie co - przed nadaniem trzeciego ostrzeżenia, ja sama nie będę się zastanawiać.
[quote:b76d36f5af]Tzn - jak jeszcze raz podpadnie to się nie będę certolił ino fizycznie wywalę i zbanuję[/quote:b76d36f5af]
Trzymam za słowo. A w razie co - przed nadaniem trzeciego ostrzeżenia, ja sama nie będę się zastanawiać.
Niejaki Pablo0070 napisał priv na nasze oficjalne konto. Mówi, że ma problem z prywatnymi wiadomościami - że po wysłaniu zapisują się w folderze do wysłania i nigdy nie zostają wysłane.
Pozwoliłam sobie uprzejmie odpisać, że wiadomości wędrują do folderu wysłane, dopiero gdy odbiorca zaloguje się na forum i że prawdopodnie osoby do których pisał, po prostu nie wchodziły ostatnio na forum. No i poprosiłam by sprawdził, czy wiadomość, którą wysłał do forum.balet.pl (ta zgłaszająca problem) nie jest już przypadkiem w folderze wysłane ;).
Pozwoliłam sobie uprzejmie odpisać, że wiadomości wędrują do folderu wysłane, dopiero gdy odbiorca zaloguje się na forum i że prawdopodnie osoby do których pisał, po prostu nie wchodziły ostatnio na forum. No i poprosiłam by sprawdził, czy wiadomość, którą wysłał do forum.balet.pl (ta zgłaszająca problem) nie jest już przypadkiem w folderze wysłane ;).
Niejaka/ki ann1 miał cudną stopkę - samo odnośniki do stron erotycznych :)
Niesiony złudna troską niegorszenia naszych użytkowników itp itd, stopkę ową wyp... yyy wywaliłem w cholerę a rzeczonemu użytkownikowi wysłałem PW zaczynające się od słów miłych ale kończące się już nieco gorzej ;)
Mam nadzieję iż pomoże :)
Torin
Niesiony złudna troską niegorszenia naszych użytkowników itp itd, stopkę ową wyp... yyy wywaliłem w cholerę a rzeczonemu użytkownikowi wysłałem PW zaczynające się od słów miłych ale kończące się już nieco gorzej ;)
Mam nadzieję iż pomoże :)
Torin
-
forum.balet.pl
Może powiecie, że się czepiam, ale kiedyś mieliśmy problem z użytkownikami zmieniającymi nicki. Teraz jedna z naszych aktywnych forumowiczek - ag111111 (czy ile tam było tych jedynek :P ) zmieniła nicka na "Agnieszka P." Niech jej będzie, ale jak np. Princess Maron czy innej się przypomni, że jej nie pozwoliliśmy kiedyś zmienić nicka na "Beautiful Princess Odette" (może to i lepiej, bo dzisiaj by pewnie tego żałowała :P ), to możemy zostać oskarżeni (w tym przypadku całkiem słusznie) o niekonsekwencję...
Prologue./ Nie to, ze się czepiasz, ile masz odrobinę nieaktualne informacje :wink:
1. Zmieniłam Agnieszce nicka - nie wydaje mi się, że to powinno być problemem, tym bardziej, że jest to chyba uzasadnione, bo wcześniejszy nick był jednak dość 'przypadkowy'.
2. Czajori, ale wiesz, że Princess już nie jest Princess?? ;)
W każdym razie Agnieszka - użyję tego słowa - ośmieliła się poprosić o zmianę nicka dopiero po tym, jak Princess zmieniła swojego (kiedy i w jakich okolicznościach, nie mam pojęcia), ale naprawdę wydaje mi się, że co jak co, ale Agnieszce akurat należało się prawo do zmiany, jeśli nie była zadowolona z poprzedniego:
a) widać, że nie jest to osoba na zasadzie 'zmienię nicka, będzie fajnie';
b) jak już napisałam jej wcześniejszy nick był dość przypadkowy, a sądząc po merytorycznych postach i bytności na forum widać było, ze jednak lepiej czuje się jako 'Agnieszka', a nie internetowy i lakoniczny skrót ag11111.
(PS. Czajori, czy Ciebie by nie denerwowało, jakby każdy się zastanawiał nad Twoim nickiem "ile tam było jedynek" :lol: )
3. W każdym razie moim zdaniem prośba była uzasadniona.
A poza tym, sami użytkownicy nie mogą sobie zmieniać nicków tak ot. Jeśli byłyby to prośby nieuzasadnione, to po prostu nie zmieniamy, i tyle.
Epilogue./ Jawność podstawą prawa.
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=6517
1. Zmieniłam Agnieszce nicka - nie wydaje mi się, że to powinno być problemem, tym bardziej, że jest to chyba uzasadnione, bo wcześniejszy nick był jednak dość 'przypadkowy'.
2. Czajori, ale wiesz, że Princess już nie jest Princess?? ;)
W każdym razie Agnieszka - użyję tego słowa - ośmieliła się poprosić o zmianę nicka dopiero po tym, jak Princess zmieniła swojego (kiedy i w jakich okolicznościach, nie mam pojęcia), ale naprawdę wydaje mi się, że co jak co, ale Agnieszce akurat należało się prawo do zmiany, jeśli nie była zadowolona z poprzedniego:
a) widać, że nie jest to osoba na zasadzie 'zmienię nicka, będzie fajnie';
b) jak już napisałam jej wcześniejszy nick był dość przypadkowy, a sądząc po merytorycznych postach i bytności na forum widać było, ze jednak lepiej czuje się jako 'Agnieszka', a nie internetowy i lakoniczny skrót ag11111.
(PS. Czajori, czy Ciebie by nie denerwowało, jakby każdy się zastanawiał nad Twoim nickiem "ile tam było jedynek" :lol: )
3. W każdym razie moim zdaniem prośba była uzasadniona.
A poza tym, sami użytkownicy nie mogą sobie zmieniać nicków tak ot. Jeśli byłyby to prośby nieuzasadnione, to po prostu nie zmieniamy, i tyle.
Epilogue./ Jawność podstawą prawa.
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=6517