Gdzie kupię pointy w Lublinie??

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Eve

baletki

Post autor: Eve »

nie wiecie może gdzie można kupic czarne baletki rozmiar 37 w dobrym stanie za przystępną cenę ? wyjeżdżam niedługo na warsztaty taneczne i koniecznie ich potrzebuje. HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neda

Post autor: neda »

Post wymaga aktualizacji :) Zatem w Lublinie powstał "sklep baletowy".Można tam dostac pointy z Sanshy,Grishko i Akcesu.Sa tez baletki,wkladki do point i body.W sklepie sa katalogi np.Caprezio i istnieje mozliwosc zamowienia jakihs artykulow.Ceny point z troczkami 120 zl.

Adres-Leonarda 3a(LSM)
Telefon-603-040-636
veronik@

Post autor: veronik@ »

Też jestem z Lublina i słyszałam, że jakiś sklep baletowy jest na ul.Narutowicza. Ale dokładnie nie wiem gdzie to jest.
Tego na Leonarda to już chyba raczej nie ma. Na jego miejscu jest jakaś cukiernia bodajże.
Maga

Post autor: Maga »

Jest sklep z obuwiem tanecznym właśnie na Narutowicza, MegaDance, byłam tam, są pointy, jakieś dwa rodzaje (nie tańczę na pointach, ale odróżniam od innych butów;) ), baletki też są, ale wybór jest naprawdę ubogi. Jest też mało rozmiarów, ale być może można tam zamawiać jakieś inne modele.
veronik@

A gdzie dokładnie jest ten sklep ?? Obok czego ? Bo byłam na Narutowicza, szukałam i szukałam i nie znalazłam. Jesteście pewne ,że on jeszcze istnieje ??
Bo naprawdę nie mogłam znaleźć :roll:
Maga

Hmmm... to już jest sam koniec ulicy, byłam tam w zakończenie roku szkolnego, więc jest. Powinien być szyld albo tablica stojąca przed bramą do kamienicy, taka różowo-pomarańczowa. Ta brama stoi obok klubu/baru nie wiem co to dokładnie jest "Więzienie", a naprzeciwko wegebaru i warzywniaka. To jest na tej samej ulicy co Teatr Osterwy, ale na przeciwległym prawie końcu. Nie wiem, czy czytelnie to objaśniłam.
veronik@

No właśnie o to mi chodziło , dzięki :wink:
Jak tylko będę miała czas, to się tam wybiorę.
A wybór point mają duży ?
Maga

no niestety z tego, co mi się udało zobaczyć to skąpy. Być może można zamawiać, to wydawałoby się logiczne biorąc pod uwagę, że nawet liczba rozmiarów jest ograniczona :)
Inga

Post autor: Inga »

w lublinie nie ma NIC .:( wiem bo mieszkam to jeszcze ale tylko do konca sierpnia.
najlepiej zamawiac z internetu lub wybrac sie do warszawy do PAS DE CHAT... Ja ostatnio kupiłam kolezance pointy w warszawie i jej przywiozłam bo czesto tam bywam i oddała pieniądze.
[b:65cedfb398]Jesli ktos chetny z lublina lub okolic zawsze mozna sie zgadac i bym kupiła wybrany model,rozmiar baletek/point spotkała sie i wogole ;ddd :!: [/b:65cedfb398]
sisha945

Post autor: sisha945 »

a w tym sklepie na narutowicza są też wkladki do point? (w lublinie oczywiśćie) :)
ODPOWIEDZ