Nasze nagrania :)
Nasze nagrania :)
Doszliśmy już do wprawy we wzajemnym 'czytaniu' siebie, mogliśmy podziwiać nasze podobizny na przeróżnych fotografiach i przyszedł w końcu czas, by... pochwalić się swoim tańcem! I tym scenicznym, i tym domowym, i jakim tylko chcemy!
No, kto będzie pierwszy?:D
[color=red:d0b6d2e9db]UWAGA![/color:d0b6d2e9db]
Założyłam dla nas specjalne konto na www.youtube.pl
nick: baletpl
hasło: kochamtanczyc
[color=red:d0b6d2e9db]WARUNKI KORZYSTANIA Z KONTA:[/color:d0b6d2e9db]
* Nie edytujemy i nie usuwamy filmów innych użytkowników
* Przesyłamy [b:d0b6d2e9db]tylko[/b:d0b6d2e9db] filmy, które chcemy pokazać użytkownikom naszego forum
* Film musi mieć związek z osobą, która go umieszcza (osoba ta musi być albo nagrywana albo nagrywająca)
* Staramy się trzymać tematyki tanecznej (dopuszczalne są nieliczne wyjątki)
[color=red:d0b6d2e9db]ZASADY PRZESYŁANIA FILMÓW:[/color:d0b6d2e9db]
* W nazwie wpisujemy najpierw swój nick, a następnie konkretną, zwięzłą informację o zawartości, np. Kasia :)) Moja wariacja dyplomowa, maj 2008 lub Kasia :)) Taniec w ogrodzie
* Jeżeli chcemy skomentować jakiś film w tym temacie, nasze posty muszą zawierać treść szerszą niż: "to było super"; "ale fajne"; "piękny jesteś". Tego typu komentarze umieścić możemy bezpośrednio pod filmem w serwisie youtube.pl
Zachęcam i zapraszam!
No, kto będzie pierwszy?:D
[color=red:d0b6d2e9db]UWAGA![/color:d0b6d2e9db]
Założyłam dla nas specjalne konto na www.youtube.pl
nick: baletpl
hasło: kochamtanczyc
[color=red:d0b6d2e9db]WARUNKI KORZYSTANIA Z KONTA:[/color:d0b6d2e9db]
* Nie edytujemy i nie usuwamy filmów innych użytkowników
* Przesyłamy [b:d0b6d2e9db]tylko[/b:d0b6d2e9db] filmy, które chcemy pokazać użytkownikom naszego forum
* Film musi mieć związek z osobą, która go umieszcza (osoba ta musi być albo nagrywana albo nagrywająca)
* Staramy się trzymać tematyki tanecznej (dopuszczalne są nieliczne wyjątki)
[color=red:d0b6d2e9db]ZASADY PRZESYŁANIA FILMÓW:[/color:d0b6d2e9db]
* W nazwie wpisujemy najpierw swój nick, a następnie konkretną, zwięzłą informację o zawartości, np. Kasia :)) Moja wariacja dyplomowa, maj 2008 lub Kasia :)) Taniec w ogrodzie
* Jeżeli chcemy skomentować jakiś film w tym temacie, nasze posty muszą zawierać treść szerszą niż: "to było super"; "ale fajne"; "piękny jesteś". Tego typu komentarze umieścić możemy bezpośrednio pod filmem w serwisie youtube.pl
Zachęcam i zapraszam!
-
Sagittaire
Jurecq-u, nawet jakbys na tym filmie z lodowiska przewracał sie raz po raz, to i tak byłbyś o niebo lepszy niż ja, więc masz moje słowo, ze ja z pewnością śmieć się nie bede.
Nie chcialabym jakos zmuszac/zachecac , bo to zawsze prywatny wybor, czy chce sie takie nagranie umiescic. W koncu to internet...
Jednak jakby tak rozejrzec sie po nas - z forum, to nie ma tu solistów TW... Oprocz kilku wyjatkow sa kompletni nie-tancerzy (jak ja) sa też nasze fantastyczne dziewczyny ze szkol baletowych i przed (ktore kiedys bede z pewnoscia swietne :) )i kilka osob ktore zaczely tanczyc bardzo poźno. Tak wiec nie sadze zeby w takim gronie komus przyszlo do glowy śmiac sie z drugiego.
Ale to tak na marginesie bo nie czuje sie uprawniona do naklaniania Was do umieszczeniania swoich filmow. Ja nie wiem - czy gdybym tanczyla to bym zamiescila.
Nie chcialabym jakos zmuszac/zachecac , bo to zawsze prywatny wybor, czy chce sie takie nagranie umiescic. W koncu to internet...
Jednak jakby tak rozejrzec sie po nas - z forum, to nie ma tu solistów TW... Oprocz kilku wyjatkow sa kompletni nie-tancerzy (jak ja) sa też nasze fantastyczne dziewczyny ze szkol baletowych i przed (ktore kiedys bede z pewnoscia swietne :) )i kilka osob ktore zaczely tanczyc bardzo poźno. Tak wiec nie sadze zeby w takim gronie komus przyszlo do glowy śmiac sie z drugiego.
Ale to tak na marginesie bo nie czuje sie uprawniona do naklaniania Was do umieszczeniania swoich filmow. Ja nie wiem - czy gdybym tanczyla to bym zamiescila.
[quote:499eb76f93="Torin"]Ja bym niejaką Joannę poprosił :)
Hehe - jak chwile pomyśli to będzie wiedzieć czemu ;)
Torin[/quote:499eb76f93]
A tam, krótkie to i niedopracowane;)
[size=9:499eb76f93]
Zresztą, wolę na fb gdzie ja to ja, a tu nie każdy surfujący po necie i forum musi od razu wiedzieć, która to ja ;)[/size:499eb76f93]
Hehe - jak chwile pomyśli to będzie wiedzieć czemu ;)
Torin[/quote:499eb76f93]
A tam, krótkie to i niedopracowane;)
[size=9:499eb76f93]
Zresztą, wolę na fb gdzie ja to ja, a tu nie każdy surfujący po necie i forum musi od razu wiedzieć, która to ja ;)[/size:499eb76f93]