Nasze nagrania :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Mea

Post autor: Mea »

łał, podziwiam :) zawsze mi się podobało, jak ktoś tak dobrze jeździ na łyżwach :)
Father

Post autor: Father »

No nareszcie. Tak Jurecq daleś dobry przykład. Kto nastepny?
Przypomnę, że należy parędziesiat sekund poczekać az sie załaduje któryś z plików Jurcq'a
jurecq

Post autor: jurecq »

[b:8bb61bc500]x[/b:8bb61bc500]
Torin

Post autor: Torin »

Eee tam jeżdżenie na łyżwach jest wbrew naturze !!!
Nie dość że lód jest śliski to jeszcze trzeba mieć na nogach noże - a to jest normalnie niebezpieczne, można sobie palec uciąć albo coś ;)

Torin
[size=9:bbdec00d16]o kurde ale Ci fajnie idzie !!!!!!![/size:bbdec00d16]
Father

[quote:f7b8b6b938="Torin"]Nie dość że lód jest śliski to jeszcze trzeba mieć na nogach noże - a to jest normalnie niebezpieczne, można sobie palec uciąć albo coś [/quote:f7b8b6b938]
Ale za to mamy uczucie, że jesteśmy ptakami i aby to uzyskać na parkiecie należy sie bardziej wysilić. :smile:
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Obydwa fragmenty fantastyczne.

Szczególnie piruet siadany ze zmianą nogi w Twoim wykonaniu -jak dla mnie -super. Brawo, brawo. Wiem ze to strasznie dziecinnie zabrzmi ale ja to nie wiem jak moze sie przy czyms takim nie zakrecic czlowiekowi w glowie i nie stracic rownowagi :)

Dzięki wielkie za zamieszczenie nam obu filmów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. dzięki za wskazówki techniczne :wink:
jurecq

Post autor: jurecq »

[b:0c661ebced]x[/b:0c661ebced]
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

jak tak czytam co piszesz, to widać, że lód to Twoja pasja. Bardzo to dobrze odbieram.

A co do tego, że na lodzie łatwiej o płynność niż na podłodze to cóż pewnie tak ale jednak najpierw trzeba sie jednak uczyć raz: utrzymac sie na lodzie, 2)poruszać sę płynnie na lodzie 3) robic inne rzeczy na lodzie.., W tancu "na podłodze" tego wstępu jednak nie ma (co nie znczy wcale ze jest latwo - bo nie to chcialam powiedziec).
Tak czy tak - dziękuję raz jeszcze za te filmy :)
TheRytmiczka

Post autor: TheRytmiczka »

Świetne, na prawdę jestem pełna podziwu. Gdy ja znajdę się na lodzie to jest to raczej takie kaleczenie, ostatnio nauczyłam się jeździć do tyłu co i tak było dla mnie wielkim wyzwaniem :D Na prawdę gratuluję, rób dalej to co kochasz!
Father

[quote:802312687a="ag111111"]W tancu "na podłodze" tego wstępu jednak nie ma [/quote:802312687a]
On jest tylko nieokupiony bolesnymi stłuczeniami głównie, tyłka, kolan, łokci i połamanych żeber. A czasem główke tez trzeba zaliczyć :)
ODPOWIEDZ