Maksim Woitiul (Wojtiul)

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

wpatrzyłam się w ten film o M. Wojtiulu w TVPInfo - wczesniej jakos mi się nie chciał wyświetlać.

Rozbawiło mnie jak powiedział, że w chwilach wolnych lubi umyć samochód i patrzeć na niego, że jest taki czysty. To było cudowne zdanie. Rozbawiło mnie - taka retoryka typowa dla ludzi pokornych ale wesołych w sercu.
Skromność bije z M.W. w tym filmiku ogromna. Podobało mi się, że nie starał się przemycać jakiś frazesów na siłę, jak on kocha taniec. Tak bardzo naturalnie wypadł. Bardzo fajnie.
PS. to już sprawa przedawniona ale na marginesie, jak teraz czytałam cały temat, to rozbawiłyście mnie dziewczyny z tym zyciem prywatnym :wink: Bardzo to było urocze, że tak delikatnie starałyście się przemycić ten wątek, ale cóż: nic nie ujdzie uwadze dzielnych i nieustraszonych strażniczek forum :D
Klaudiaa

Post autor: Klaudiaa »

O tym samochodzie to myślałam, że padnę:D ale tak pozytywnie, bo to było takie.. słodkie:) Jak taki mały chłopiec, który się lubi bawic samochodzikami.
Ale, nie fajnie fajnie :D
Sagittaire

mnie rozbawił też ten fragment filmu, w którym M.W. wypowiada się, co do wielbicielek i tego, czy odbiera sie jako uwielbianego przez kobiety.
Odpowiadając na to pytanie słodko się uśmiechnął i taktownie obszedł temat ale językiem ciała powiedział coś zupełnie innego... (chodzi o ten ruch ręką :wink: ).
Klaudiaa

Post autor: Klaudiaa »

A może ktoś posiada owy filmik na dysku? Byłoby bosko, bo mi nie chce to działać (oglądałam u koleżanki). To może ktoś by się podzielił? :) :)
Sagittaire

mi też ta wersja tu z forum nigdy się nie chciała uruchomić ale znalazłam inną ze strony
http://www.maksimwojtiul.republika.pl/

I na wszelki wyp[adek 2 raz to samo z TV

http://www.tvp.pl/publicystyka/ekonomia-i-gospodarka/zawodowcy/wideo/odc-11-maksim-wojtiul-baletmistrz

[color=blue:92f66afb92]Posty nie na temat wykasowano
moderator Kasia G[/color:92f66afb92]
Joanna

Post autor: Joanna »

Czy zna ktoś jeszcze jakąś inna możliwość obejrzenia tego filmiku? Chętnie bym zobaczyła, ale na moim komputerze wyświetla się tylko jakiś zielony ekran :cry:
Torin

Post autor: Torin »

Spróbuje w Media Playerze wybrać otwórz z położenia poniższy link :)

[URL=mms://212.191.227.68/31hm2NOXWdxQCFMvSmVKFsNU%2bf6g%2bsWE9YuCxXZOqD8XX10Dr562PKYHsuTe1IZOnLAc05WuJInn0GY5Mpg6AvN5g8Mc7WjnhuhfD8mbYN4BnEXyzw3c6yVfHV2fHlPa2ehy7cvH34RfeRokPLS8FhPZGT8O87GhT0sGw%2ffQAFF5Y%3d/1.wmv]klik[/URL]

Torin
Sagittaire

a z tej strony nie udaje Ci sie wejsc?
http://www.maksimwojtiul.republika.pl/

po minucie /dwoch wyswietla sie na dole film o M.W.
Joanna

Post autor: Joanna »

[b:c430501c9c]Agnieszka P.[/b:c430501c9c], spróbowałam wszystkich podanych linków - właśnie próbuję sposobu Torina:)

PS. Ale chyba nie rozumiem, co Torin miał na myśli... Co to znaczy 'otwórz z położenia', ew. jak to jest po angielsku??
Torin

Post autor: Torin »

W polskim Media Playerze w menu Plik mamy Otwórz adres URL, jak jest w oryginalnym nie pamiętam :)
Jutro sprawdzę jak pojawię się w pracy.

Torin
ODPOWIEDZ