Wkładki do point ...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
veronik@

Post autor: veronik@ »

Ale chodzi Ci o te silikonowe z Akcesu, tak ? :)
Juulia

Post autor: Juulia »

Ja mam swoje z Grishko, ale nie ma między nimi jakiejś znaczącej różnicy. Wkładki sylikonowe różnią się od siebie entualnie grubością no i wtedy oczywiście ceną, ja za swoje dałam 75 zł, są grubsze za 169zł, które ma moja koleżanka(ona mają więcej sylikonu na czubkach),ale jak napisałaś nie masz bardzo wrażliwych palców to myslę, że spokojnie wystarczą Ci te ciensze :)
Inga

Post autor: Inga »

hm.. ja zamówiłam własnie na zagranicznej stronie wkładki takie niebieskie z dużą warstwą sylikonu na czubkach, zagranicą są o wiele tańsze- około 47 zł. A w sklepie baletowym przy mojej szkole kosztują 170zł (!) .
Juulia

Post autor: Juulia »

Tak, masz racje ...lepiej zamówić zza granicy(lub poprostu przez internet). Jest taniej. Musisz tez wliczyć koszt przesyłki, ale i tak z pewnością wyjdzie taniej niż w Sawarcie przy Szkole baletowej ...
Inga

Tak :) Sawart przegina.
Ceny za akcesoria baletowe w Polsce mnie już przerastają.
polecam sklep internetowy (możliwość wysyłki do Polski) http://www.discountdance.com
:*
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja mam właśnie te wkładki niebieskie, które są w Sawarcie.
Oczywiście kupiłam je przez internet trochę taniej (120zł). Bardzo je polecam, ale cena w księgarni jest trochę za wysoka..
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:d866545174="Inga"]polecam sklep internetowy (możliwość wysyłki do Polski) http://www.discountdance.com
:*[/quote:d866545174]
kupowałas tam coś? orientujesz sie ile kosztuje wysyłka? i jak to wygląda ogólnie :)
Inga

dopiero mam zamiar kupić :) Moja przyjaciółka zamawiała . Kurczę niezbyt orientuje się w kwestii ceny wysyłki ale około 20 - 30 zł . Więc najlepiej zrobić porządne zakupy i z kimś . Odrazu podzielisz koszty na parę osób i nie jest tak drogo :)
julianka1999

Post autor: julianka1999 »

Większość użytkowników pisze jakie ONI mają wkładki, a ja chciałabym wiedzieć jakie mam wkładki kupić jeśli dopiero zaczynam pracę na pointach.
Proszę o informację:
-jaki typ (żelowe, z materiału itd.)
-jaka firma
-jeżeli to możliwe zdjęcie+adres stronki na której można je kupić

Koło mojego OSB są tylko wkładki z Akces'u, i jeszcze jedno żeby wkładki pasowały do point Grishko. :smile:
cherryxjelly

Post autor: cherryxjelly »

A z czego masz pointy? bo najlepiej z tej samej firmy;P ja mam z akcesu i jestem zadowolona. jak cos to lateksowe duzo lepsze :)
ODPOWIEDZ