no na jazzie wlasnie wiekszosc do podstawy klasyki :)
a moge pytac gdzie jeszcze w lbn jest prywtna szkola gdzie jest balet? :)
aha, dopiero mi sie przypomniało, ze o 11 w soboty są zajecia w Ognisku (kiedys tam pisalam, i zaprosili mnie na zajecia), wiec to raczej nie bedzie "przesuchanie" tylko zwykla lekcja. Myslisz ze moge tam isc :razz: ?
mam lepszy pomysł, chodźmy tam razem ;p
Czyli mówisz , że to będą zajęcia, jesteś pewna ?
Jak tak to może i lepiej. Ale i tak raczej nie mam szans na dostanie się :?
nie jestem pewna w 100%, kiedys (z 2 miechy temu) tak jeszcze było, a pewnie sie nie zmieniło ;D
okej, idziemy razem:)
to jest tam gdzies na plazowej, tak?
Tak, na plażowej.
Tylko najbardziej obawiam się kompromitacji. W końcu to grupa zaawansowana i jak będą robić jakieś skoki, fouette itp. to wiem, że nie dam rady :roll:
Ale spróbować nie zaszkodzi . ;)
Pojęcia nie mam, ale pewnie drogo, bo to społeczne :?
Postanowiłam jednak jutro po szkole się tam wybrać (podobno jest tam jakiś sekretariat) i jeszcze raz popytać co i jak już tak na żywo, bo przez maila prawie nic się nie da dowiedzieć . Zobaczymy co mi powiedzą. :wink:
od poniedziałku startują w Lublinie zajęcia z klasyki dla starszych, godz. 20- 21.30 na sali gimn. szkoły im. sw. Jadwigi [ul. Długosza]. koszt miesięczny 60 zł.
czy ktoś orientuje się może gdzie w Lublinie można zacząć naukę baletu dla dorosłych od września/października 2013 ??? Mam 23 lata i nigdy nie uczęszczałam na zajęcia z klasyki...