Balet dla dorosłych Kraków

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
miss.reception.

Post autor: miss.reception. »

Zajęcia będą raczej rano ze względu na spodziewane wyższe temperatury i nagrzanie sali później. Sprawdziłam na początku czerwca w czasie upałów i faktycznie ma to sens :)
Grupa jest raczej początkująca, możliwe że będą dziewczyny bardziej zaawansowane ale nomenklatura i tak nie ma większego znaczenia, bo każdy ćwiczy wg swoich możliwości.
Zioło

Post autor: Zioło »

[quote:485f5a3925="miss.reception."]Zajęcia będą raczej rano ze względu na spodziewane wyższe temperatury i nagrzanie sali później. Sprawdziłam na początku czerwca w czasie upałów i faktycznie ma to sens :)
Grupa jest raczej początkująca, możliwe że będą dziewczyny bardziej zaawansowane ale nomenklatura i tak nie ma większego znaczenia, bo każdy ćwiczy wg swoich możliwości.[/quote:485f5a3925]

Nie orientujesz się może, czy wiadomo już którego lipca są pierwsze zajęcia? I o której godzinie? :)
miss.reception.

Orientuję się. Z ostatnich ustaleń wynika, że zajęcia są w pt o 8.30 dla pocz i chyba 17.00 dla zaaw. Czyli nomalnie. W kolejnycm tygodniu, ponieważ większość osób wyjeżdża w pierwszej połowie lipca będą tylko zajęcia popołudniowe, dla wszystkich, we wt i pt o 17.00. Dalej będziemy ustalać na bieżaco. Wszystko bedzie zależało od liczby i chęci uczestników. Ja bym chciała 3x w tyg minimum:) Mam nadzieję że się zbierzemy do kupy. Co do ceny nie wiem: chyba jak dotychczas:za lekcję 25zł, za mc 150 (zaj. 2 x w tyg).
miss.reception.

uwaga, zmiany! nastapił powrót do starego planu: czyli pocz. wt, pt 8.30. Ta "szkoła" to jedna sala i przedpokój więc nie ma obaw:)cena bez zmian.
Domi

Post autor: Domi »

Wiadomo kiedy jest grupa zaawansowana, ale tak na 100 %? ;)
kfviatek

Post autor: kfviatek »

to jak to jest z tymi zajeciami w wakacje? może ktoś jeszcze raz napisać od początku do końca czy istnieje w ogóle jakaś grupa. gdzie. kiedy. za ile. no i jak jest...
bo tak czytam te posty wyrywkowo w każdym jest coś napisane, później coś poprawiane i szczerze mówiąc to już nic z tego nie wiem. może to już mój w tym problem że nie kumam ale wtakim razie proszę jakąś wyrozumiałą osóbkę o napisanie jeszcze raz :D
miss.reception.

Zajęcia dla pocz. są we wt i pt o 8.30 rano. Dla średniozaawansowanych wt czw 17.30. 150zł/mc, 25zł/zajęcia. jak jest pisałam w poście wyżej.
kfviatek

Post autor: kfviatek »

a ta grupa średnio zaawansowana ma wysoki poziom? i to też jakoś się trzeba na nią dostać czy raczej tak luźno każdy chodzi? ja bardzo bym chciała przyjść tylko te ranki mi nie bardzo pasują.... a niew eim czy moje doświadczenie baletowe jest wystarczające na grupę śrdniozaawansowaną u p. Niedźwiedzia.....
a na zajęciach jest dużo osób?
i jeszcze jedno pytanie.... czy trzeba się jakoś wcześniej zapisywać czy wystarczy przyjść przed zajęciami chwile?
miss.reception.

Grupa średnia jest przeznaczona w założeniach dla tancerzy Art Coloru, wiec chodzą na nią ludzie tańczący dość długo i sporo. Ale jak pisałam, nie ma to większego znaczenia, bo u p. Niedźwiedzia i tak każdy ćwiczy na swoje możliwości i ważniejsze jest "jak" a nie "co". Jesli komuś nie pasuje rano, to naturalne jest że może przyjsc po południu. Na grupie rannej nowa osoba ma po prostu szanse na wdrożenie sie, na więcej uwagi p. N itp. Po południu często nie ma na to czasu. Na zajęciach jest od kilku do kilkunastu osób (w porywach). Raczej od 5 do 10. Wystarczy przyjsc przed zajęciami.
xcekoladka

Witajcie :)

Post autor: xcekoladka »

Mam pytanko, czy te zajęcie z baletu nadal się odbywają? Bardzo chciałabym się podszkolic z tanca klasycznego, ale obudzilam sie chyba w polowie kursu. Nie orientujecie sie moze czy te zajecia beda tez w sierpniu? Z góry dzieki za odp :)
ODPOWIEDZ