Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
Torin

Post autor: Torin »

Na amen nie ale w sobotę od 9 do 19 wywalałem wodę z piwnicy. A w środę dziesięć godzin spędziłem na rowerze "patrolując" okolicę. W szczycie woda przelewała się około 200 metrów od mojego bloku ...
Ale nie było tragicznie :) Ino ostatnio za dużo "atrakcji" na mnie spływa. Najpierw wypadek w pracy (śmiertelny...) potem komunia syna a teraz ta powódź - pasowało by coby się seria na tym zakończyła ;)

Torin
Kasia G

Post autor: Kasia G »

czego Tobie i sobie wielce życzymy :)
Torin

Zaraz mnie krew zaleje !!!
Maniuss czy jak ona się tam nazywa - wiecie o której mówię.
Spróbuję ją utemperować - ale wesprzyjcie mnie bo dziecko owe delikatnie mówiąc przegina.
Rozwaliło mnie już całkiem stwierdzenie że buty sobie samo szyje .... Taaaa
Wprowadziło toto - dziecko one - nieco niezdrowa atmosferę na forum.
Trza mu sie przyglądnąć i tępić :)
W czym proszę o wsparcie !!! :>

Torin
Czajori

Post autor: Czajori »

Oj. Zdecydowanie kolejna forumowa mitomanka.
Tępić, tępić i jeszcze raz tępić - kasować i upominać!
Złośliwie zostawiłam parę postów, w których inne Forumowiczki nie przebierając w słowach piszą, co o niej myślą.
Obstawiam, że szybko jej się znudzi, jak zobaczy, ze offtopy znikają. :694:

A propos offtopów jeszcze: drażni mnie przeogromnie niejaka Sagittaire bądź Agnieszka, czy jak jej tam - w każdym niemalże temacie w "Praktyce" wprowadza takie offtopy, że łatwo byłoby pomyśleć, że to kolejna użytkowniczka poniżej 13 roku życia. :/
Ad meritum: Offtopy są wkurzające. Offtopy wprowadzają straszny bałagan. Offtopy źle świadczą o forum. Błagam, tępmy offtopy, nawet jeżeli zaczynają je (skądinąd) sympatyczne osoby :P

I jeszcze jedna rzecz: czy znowu przegapiłam jakąś prośbę o zgodę na zmianę nicka? Kiedyś patrzyliśmy na takie sprawy bardzo restrykcyjnie, a Agnieszka P. ma już drugiego nicka w ciągu paru miesięcy. Trochę brak konsekwencji wychodzi z naszej strony, a jak mówi Superniania - brak konsekwencji to gwarantowane problemy wychowawcze ;)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Agnieszka zgłosiła prośbe o zmiane nicka do mnie i umotywowała to dośc mocno i rozsądnie, ze nie bardzo jej pasuje ze rozpoznaja ją na forum ludzie spoza branży tanecznej - jej znajomi i raczej ma z tego powodu stres niz przyjemnosć. Uznałam ze niech jej będzie - pisze tak dużo i charakterystycznie ze trudno ja pomylic z kimś innym. W Praktyce offtopy nalezy wycinać, niezaleznie od autora, - ja niestety prawie nie czytam praktyki więc nie ma tej świadomości, na innych tablicach i poza forum świetnie mi się z nią gada... ;)
Torin

Hmm tak myślę co z dorocznym konkursem piękności ?
Tfu - na najpiękniejsze zdjęcie baletowo wakacyjne :)
Mamy jakis pomysł ...
Choćby na nagrody :) :D

Torin
jeszcze nie bardzo myślący o wakacjach za to o innych sprawach mooocno ....
Czajori

Post autor: Czajori »

Torinku, ściągnęłam Cię chyba telepatycznie, bo spacerując dzisiaj wokół klombiku w kurorcie myślałam o tym samym... zawsze zaczynaliśmy trochę później, co by wszystkim dać czas na powrót z wakacji, ale organizacyjne sprawy możemy już chyba omówić.
Torin

[quotea2="Czajori"]spacerując dzisiaj wokół klombiku w kurorcie[/quotea2]
Ty się tu najpierw pochwal jaki klombik i w jakim kurorcie był zaszczycony Twa obecnością ;)

Torin
Torin

Ważna sprawa !!!
Trza wyznaczyć moderatora ogłoszeń. Agga juz w zasadzie wymarła na forum - a dzisiejsza przepychanka słowna tamże zmusiła mnie do bezpośredniej interwencji pokasowania mnóóóóstwa postów i wku......a się ;)

Torin
jakieś propozycje mam ale na razie siedzę cicho ;)
Gość

Post autor: Gość »

jest kandydatka do upomnienia/kartki -> bedi006
do każdego ma jakieś uwagi, zwykle wyrażane w sposób wręcz chamski. jak się lasce nie podoba, to nikt jej tu nie trzyma. poziom jej postów dawno przekroczył dno i już tylko mułem zalatuje. jakoś nie mam inwencji do sprowadzenia jej na ziemię w sposób inny niż to, jak ona sama się wypowiada - dlatego oddaję pole i niech ktoś inny ją pacyfikuje
i ten -> http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=6895 wątek też trzeba przeczyścić
ODPOWIEDZ