O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

o, tak, tym co powinni się byczyć, a harują też się coś należy! ;)
Father

Post autor: Father »

[quote:730c2537be="Torin"]Ha - A Torin obecnie byczy się i to o dziwo w ulubionej Jastarni.[/quote:730c2537be]
Torinie! Masz klasę boć miejsce dla VIP-ów. :smile:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Fatherku, chyba Ci sie pomerdało - VIPy wypoczywają w Juracie - hotel Bryza i te sprawy, Jastarnia jest dla ludzi - prywatne kwatery, smażalnie, zatoka, surferzy, pola namiotowe itp. - moja tez najulubieńsza i najukochańsza :)
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

A ja mam problem z mamą, bo już we czerwcu zostałam przyjęta do Lubuskiego Zespołu Piesni i Tańca( prowadzi go też moja pani od baletu-wtyki ;)), ale moja wspaniałomyślna matka powiedziała, że albo,albo... A ja na to,że balet, bo go kocham(tego nie ppowiedziałam :D ). Natomiast moi rodzice tylko: [i:732fbe3f56]to kiedy zadzwonić do pani Ani[/i:732fbe3f56] A ja im na to,że balet. Najbardziej chciałabym chodzić na obie rzeczy, nie chodzi o koszta, tylko o to, że teraz będę w trzeciej klasie, ale ja natomiast uważam,że skoro Lubuski jest w godz. 19:30- 21:30 to może być, bo i tak w tym czasie się nie uczę, tylko tv oglądam :lol:

No i jetsem z tego powodu trochę smutna, bo moi rodzice to tacy tyrani, zę nie da się ich przekonać, trudno :(
Father

Post autor: Father »

[quote:878c521d56="Kasia G"]Fatherku, chyba Ci sie pomerdało - VIPy wypoczywają w Juracie - hotel Bryza i te sprawy, Jastarnia jest dla ludzi[/quote:878c521d56]
A no, pomerdało się. Ale przeca Jurata jest o rzut kamieniem i dla tak błachego powodu mam obniżać klasę Torinowi? Nie, to byłaby niegodziwość :sad:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

fakt, o rzut baretem marynarskim - dokładnie 25 minut spacerkiem. Ino ze ja nie dam szargac honoru mojej ukochanej Jastarni ze jest "dla VIP-ów" - choc inna sprawa ze jest podobno najbogatsza gmina w Polsce, no może jedną z najbogatszych
inaenka

Post autor: inaenka »

Skoro to Twoja ukochana Jastarnia Kasiu, no to jak nie dla VIP-ów? Wszak Tyś Very Important Person jest :)
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Poszukuję osób z Krakowa i okolic, które chciałyby pojechać na warsztaty z Żanetą Majcher.
Informacje [URL=http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=146052#146052]tutaj.[/URL]. Do Radzionkowa (woj. śląskie) można dojechać pociągiem z dworca Kraków Główny prosto na stację w Radzionkowie.

Bardzo mi zależy!
Lienka

Post autor: Lienka »

A ja mam pytanie do ludzi z Krakowa. Znacie może jakiegoś dobrego ortopedę? Przed zapisaniem się na balet postanowiłam jednak przebadać moje bolące kolana i wolałabym iść do jakiegoś sprawdzonego lekarza, a nie pierwszego z brzegu.
sisha945

Post autor: sisha945 »

możecie mi powiedziec co Ferri roboi w około 1.30 filmiku? :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=UGufiv5PB2A&feature=related
czy ona 'odkraja ' podeszwy w pointach :?: :!: :D
ODPOWIEDZ