a wiecie co mnie najbardziej wkurza?
jak ktos pisze : juz wracam na dobre po dlugim czasie i powrot polega na 1 poście w ginących i dalej nie ma :evil: :wink: :)
a czytanie i pisanie niepojętym skarbem :D (przynajmniej z punktu widzenia osoby, ktora pisze sama do siebie post za postem np w temacie sezon w Łodzi)
[quote:1ce3de6166="Sagittaire"] (przynajmniej z punktu widzenia osoby, ktora pisze sama do siebie post za postem np w temacie sezon w Łodzi)[/quote:1ce3de6166] hmm... Sagittaire znowu offtopujesz powinnaś to umieścic w odchyłach forumowiczów :P :D
[color=blue:321d4040f0]fakt - prosze o zakończenie tych metalurgicznych rozważań ;) a tak wogóle to ten wątek był załozony głownie po to by obecni na forum uczestnicy mogli zapytać o losy koos kto zniknął, albo powspominac osoby które na forum swego czasu mocno sie udzielały, lub tez zawołac donośnie kogos kogo im na forum brakuje a ten ktos chwilowo nie udziela się lub nie moze uczestniczyć i w tym miejscu może się wytłumaczyć - o ile czuje taka potrzebe. Nie ma sensu zwirzac się każdorazowo ze "teraz nie będzie mnie przez 3 dni" albo "nie było mnie tydzień ale już wróciłam" - bo czasem nawet mogło by to byc nie zauwazone[/color:321d4040f0]
ok skoro to temat do wywoływania zaginionych forumowiczów :) , to ja ...czary mary ... przywołuję Joannę, bo mam kilka pytan o wspolczesny i nie mam komu zadac :evil:
(Przywołałabym też Chriaranzanę ale przed kilkoma minutami sie pojawiła ale i tak przywołuję do częstego się pojawiania :) )