zajęcia u Giviego
[quote:425664d795="RasteSig"]Odetta: a moje umiejętności są... ZEROWE!! nie potrafię nic, ale chcę spróbować, więc jestem umówiona na wtorek. Po prostu zadzwoń tam i się zapytaj.[/quote:425664d795]
no nie wiem czy warto tam isc, z tego co slyszalam to tam jest niezbyt mila atmosfera i drogo, bo za wszystko trzeba placic, , we Wroclawiu nie tylko jest p. Giwi, jest tez szkola p. Staszewskiego oraz Akademia Ruchu ma tez zajecia baletowe gdzie zajecia prowadza tancerze Opery Wroclawskiej
no nie wiem czy warto tam isc, z tego co slyszalam to tam jest niezbyt mila atmosfera i drogo, bo za wszystko trzeba placic, , we Wroclawiu nie tylko jest p. Giwi, jest tez szkola p. Staszewskiego oraz Akademia Ruchu ma tez zajecia baletowe gdzie zajecia prowadza tancerze Opery Wroclawskiej
[quote:4819dc96ac]no nie wiem czy warto tam isc, z tego co slyszalam to tam jest niezbyt mila atmosfera i drogo, bo za wszystko trzeba placic, , we Wroclawiu nie tylko jest p. Giwi, jest tez szkola p. Staszewskiego oraz Akademia Ruchu ma tez zajecia baletowe gdzie zajecia prowadza tancerze Opery Wroclawskiej
[/quote:4819dc96ac]
Ja byłam we wtorek. Akurat na zajęciach dla maluchów, a atmosfera bardzo miła :) P. Givi na prawdę jest miły.. a to, że czasami komuś tam powie coś niemiłego to dlatego, żeby sobie zapamiętał i czegoś się nauczył. Bo te dzieci non stop biegają :? Ogólnie milutko jest, a że drogo to rzeczywiście strasznie.
[/quote:4819dc96ac]
Ja byłam we wtorek. Akurat na zajęciach dla maluchów, a atmosfera bardzo miła :) P. Givi na prawdę jest miły.. a to, że czasami komuś tam powie coś niemiłego to dlatego, żeby sobie zapamiętał i czegoś się nauczył. Bo te dzieci non stop biegają :? Ogólnie milutko jest, a że drogo to rzeczywiście strasznie.
Drażliwa? Skądże. Po prostu wkurza mnie jak różni ludzie, którzy nie mają nic wspólnego z naszą szkołą gadają takie rzeczy. My nie wypowiadamy się w ten sposób o szkole baletowej p. Staszewskiego, na dodatek nie rzucamy publicznie, tak jak Klara, informacji od innych koleżanek, "że p. Givi jakoby pali, a p. Ałła krzyczy na małe dzieci". Jeżeli chodzi o zajęcia, w których brałam udział to jeśli chcesz mogę ci wymienic. Byłam między innym, u p. Staszewskiego i b. miło wspominam ten czas. I nie wygaduje jakiś bzdur, które usłyszałam od koleżanek, bo nie wiem czy są to sprawdzone informacje. Uważam, że jest to nie w porządku co do pedagogów, którzy tle dla nas robią, a potem mogą wejśc na to forum i poczytac sobie, jak to krzyczą na dzieci i jacy są straszni w wgl fuj. Takie komentarze prosiłabym zostawic wszystkim tylko w swojej głowie, bo jest to co najmniej nie fair. A nie chce powiedziec czegoś więcej, żeby nie wyszło, że to ja jestem co najmniej niekulturalna.
I jeżeli odebrałaś mój wcześniejszy post jako aluzję dotycząca jakości zajęc w innych szkołach, to przepraszam. Na pewno nie miałam tego na myśli, piszac to.
I jeżeli odebrałaś mój wcześniejszy post jako aluzję dotycząca jakości zajęc w innych szkołach, to przepraszam. Na pewno nie miałam tego na myśli, piszac to.
jesli mogę się wtrącic w dyskusje; forum jest wlasnie po to by moc się wypowiedziec na jakis temat, takie konwersacje i wymiany zdan moga pomoc ludziom w podejmowaniu decyzji, np takim jak ja; do której szkolki posłac swoje dziecko...muszę przyznac, że nie bylam zadowolona ze szkolki capitol, (i prowadzacych p.alla i p.givi) moja corka stracila wiarę w siebie, byla bardzo przestraszona i zagubiona...nie mowię juz o złamanej psychice, metody pedagogiczne trzeba bardzo dobrze znac i stosowac je odpowiednio by kogos przypadkiem nie skrzywdzic (dzieci są bardzo podatne i wrazliwe, z ich psychiką trzeba nad wyraz uwazac) Pedagodzy, proszę przypomnijcie sobie wyklady z psychologii - jezeli wogole z takowymi mieliscie doczynienia....