Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
Kasia G

Post autor: Kasia G »

a ja znów nie na czasie - pewnie narozrabiała w Pogadali? bo ja nie zauwazyłam, widac nie te watki czytam co trzeba
Czajori

Post autor: Czajori »

Wywalać! :694:
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Trochę mnie tu nie było, ale tematów o stanikach i pielęgnacji włosów to się nie spodziewałam... :)
Czajori

Post autor: Czajori »

Też mnie zastanawia ten temat o doborze staników :P Pogadalnia pogadalnią, ale to chyba lekkie przegięcie.
Kasia G

dlaczego? sama w nim biore udział. Przeciez temat jest - niefrywolny, potrzebny, poradowy, przydatny, ciekawy, ma duzo merytorycznych wpisów, czesciowo łączy się z tańcem, sportem i zdrowiem. Nie widze problemu - skoro może być W czy V czy jak im tam to juz wole staniki ;)
Torin

Post autor: Torin »

Chmmm - ja generalnie też lubię staniki :roll: :twisted: - ale zdaję się że powinienem zamilknąć bo ma to jakby inną wymowę ;)

Torin
Joanna

Post autor: Joanna »

...a nawet może mieć więcej niż jedną wymowę, w zależności od tego co lubisz z nimi robić :twisted:
Torin

No na pewno nie ubierać, jak już to wręcz przeciwnie ;)
Ale już cicho-sza bo nawet na tej części forum to nie wypada (chyba...)

Torin
Kasia G

Torinku, trzasnij jakiś baner z konkursem - cztery pory roku z baletem bo ja nie umiem, a forumowicze domagają się konkursu. Niech będzie ze potrwa do grudnia na przykład, nagrody będą rzeczowe dla pierwszych 3 miejsc, temat ten sam - zdjęcia z nawiazaniem do baletu w dziwnych miejscach - na wakacjach, w plenerze, we wnętzrach. Nie trzeba samemu pozować, mozna samemu robić lub podać autora, ale pierwszeństwo maja zdjęcia własne
Torin

Ok banerek wieczorkiem skombinuję i wstawię.
Lub piszący forum spragniony igrzysk (chleba nie bardzo bo sie odchudza ;) )

Torin
ODPOWIEDZ