O wszystkim i niczym
-
ladanseuse
-
ladanseuse
[quote:39e9046b2d="ladanseuse"][quote:39e9046b2d="julianka"]A ja chodziłam z ladanseuse przez rok do szkoły [/quote:39e9046b2d] serio?:D[/quote:39e9046b2d]
Nawet byłam na Twoim dyplomie (tańczyłaś wtedy Odylię z Jeziora Łabędziego), no i na pożegnanie ostatniej klasy dawałam prezent M.F. i śpiewałam z tymi strasznymi włosami "rankami budzę się śliczna, liryczna i apetyczna.... to musnę coś jak jaskółka to usnę w słonku..... jak pszczółka" i jako pierwsza wychodziłam z ławki do "Michał, Karol, Patryk.. ty poucz się" :D
Nawet byłam na Twoim dyplomie (tańczyłaś wtedy Odylię z Jeziora Łabędziego), no i na pożegnanie ostatniej klasy dawałam prezent M.F. i śpiewałam z tymi strasznymi włosami "rankami budzę się śliczna, liryczna i apetyczna.... to musnę coś jak jaskółka to usnę w słonku..... jak pszczółka" i jako pierwsza wychodziłam z ławki do "Michał, Karol, Patryk.. ty poucz się" :D
Mam do Was prośbę. Pisze tutaj ponieważ to taki luźny temat ;-)
Szukam teatrów baletowych na świecie o nie najgorszym poziomie, ale też nie takim jak zespoły, w którym tańczą same Zakharove i inne cuda. Jeżeli ktoś zna lub wpadnie na jakiś proszę niech poda mi adres na PW bądź tutaj. Będę bardzo wdzięczna :-)
Szukam teatrów baletowych na świecie o nie najgorszym poziomie, ale też nie takim jak zespoły, w którym tańczą same Zakharove i inne cuda. Jeżeli ktoś zna lub wpadnie na jakiś proszę niech poda mi adres na PW bądź tutaj. Będę bardzo wdzięczna :-)
[quote:3402731133="Father"][quote:3402731133="Maron"]hehe chciałabym zauważyć że dwa dni temu minęło 5 lat jak się tu ze mną męczycie
.[/quote:3402731133]
My sie zTobą nie męczymy ale na Facebooku =kto wie? :D
Jednym słowem: zaniedbujesz nas :([/quote:3402731133]
Tatuś! ja pilnie pracuję! chcesz zobaczyć córeczkę w Casablance czy nie?! [w Gdańsku byłam i fest akcje robiłam! xD takie, że sam Michał Piróg mnie popamiętał i chce mnie zobaczyć na następnym castingu! :576:]
haha no tak nie męczycie się ze mną tutaj bo mało piszę :D
ale na fejsie piszę dużo więc się teraz tam męczycie :576: proste xDDD
.[/quote:3402731133]
My sie zTobą nie męczymy ale na Facebooku =kto wie? :D
Jednym słowem: zaniedbujesz nas :([/quote:3402731133]
Tatuś! ja pilnie pracuję! chcesz zobaczyć córeczkę w Casablance czy nie?! [w Gdańsku byłam i fest akcje robiłam! xD takie, że sam Michał Piróg mnie popamiętał i chce mnie zobaczyć na następnym castingu! :576:]
haha no tak nie męczycie się ze mną tutaj bo mało piszę :D
ale na fejsie piszę dużo więc się teraz tam męczycie :576: proste xDDD