Podpisy pod postami

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

nie no teraz to mam wrazenie, ze Dolores tak juz sie z nami zżyła i tak jej tu dobrze, że mozna sobie czasem tak pożartowac:)
a poprawianie bledow jest nastepstwem ich popelniania. Ja np dzis palnęłam, ze Hightower byl facetem :D ; jej co za wstyd (to juz lepiej chyba "nie" napisac zle ;) )
Dolores1984

Post autor: Dolores1984 »

A pewnie ,że można pożartować :lol:
Oj jak mi tu dobrze ,bardzo dobre. Naprawdę jesteście wspaniali!
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

bo to forum skupia takich ludzi, z ktorymi czlowiekowi dobrze. to zauwazylam juz dawno, a z uplywem miesiecy jest coraz lepiej, choc troche czasem szkoda tych co jakos pogineli w miedzy czasie
dontkillme

Post autor: dontkillme »

Hmmm. mój się wziął z książki "Miasto szkła" , 3 części trylogii Dary Anioła ^^. Uwielbiam ją . ;D I znając moją tendencję do zakochiwania się w bohaterach książek ... Jace <33.
[b7b]rooni widzę że mamy podobne zainteresowania . ;D[/b7b]
sisha945

Post autor: sisha945 »

a moj podpis to cytat Mr. Wiggles'a - resztki nalecialosci Hip Hopowych :D ktore niestety zanikaja u mnie coraz bardziej - a wszystko przez balet :evil:
Alleoya

Post autor: Alleoya »

[bc9]dontkillme[/bc9], masz na myśli mój dawny podpis (także z Darów Anioła) czy obecny?

Jak zostało napisane, mój podpis to refren piosenki zespołu Muse - Uprising. Ta piosenka prowadzi mnie przez życie od jakiegoś czasu i nie mam zamiaru się z nią rozstawać :D
dontkillme

Post autor: dontkillme »

chyba dawny . ;D nie orientuję się ;*. ;D
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam. A mój podpis to cały Ja, czyli zawsze skromny i po prostu stary poczciwy wojtekfourp. Hi Hi Hi... Pozdrawiam wszystkie pikne nasze forumkowiczki i forumkowiczów tyż... :D :wink:
ladanseuse

Post autor: ladanseuse »

[quotedf="julianka"]
Wybrałam się na dyplom IX klasy i usłyszałam na nim ten oto cytat, i po prostu wpadł mi w ucho :D[/quotedf]

a na który dyplom;>
julianka

Post autor: julianka »

Twój :D
ODPOWIEDZ