nie no teraz to mam wrazenie, ze Dolores tak juz sie z nami zżyła i tak jej tu dobrze, że mozna sobie czasem tak pożartowac:)
a poprawianie bledow jest nastepstwem ich popelniania. Ja np dzis palnęłam, ze Hightower byl facetem ; jej co za wstyd (to juz lepiej chyba "nie" napisac zle )
bo to forum skupia takich ludzi, z ktorymi czlowiekowi dobrze. to zauwazylam juz dawno, a z uplywem miesiecy jest coraz lepiej, choc troche czasem szkoda tych co jakos pogineli w miedzy czasie
Hmmm. mój się wziął z książki "Miasto szkła" , 3 części trylogii Dary Anioła ^^. Uwielbiam ją . ;D I znając moją tendencję do zakochiwania się w bohaterach książek ... Jace <33.
[b7b]rooni widzę że mamy podobne zainteresowania . ;D[/b7b]
[bc9]dontkillme[/bc9], masz na myśli mój dawny podpis (także z Darów Anioła) czy obecny?
Jak zostało napisane, mój podpis to refren piosenki zespołu Muse - Uprising. Ta piosenka prowadzi mnie przez życie od jakiegoś czasu i nie mam zamiaru się z nią rozstawać
Witam. A mój podpis to cały Ja, czyli zawsze skromny i po prostu stary poczciwy wojtekfourp. Hi Hi Hi... Pozdrawiam wszystkie pikne nasze forumkowiczki i forumkowiczów tyż...