Krakowska Akademia Tańca L''Art de la Danse

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
dżastin

Post autor: dżastin »

Iza zgadzam się z Tobą.e
Jeżeli chodzi o KAT to jakoś nie zauważyłam żebyśmy większy nacisk stawiali na współczesny niż klasyczny, może to zasługa osoby która mnie uczy aczkolwiek - taka jest moja opinia.
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Orientujecie się może czy warto wybrać się na indywidualne lekcje tańca klasycznego do L'art de la Danse?
Kalolincia

Post autor: Kalolincia »

podbijam pytanie kolezanki wyzej! moze ktos chodzil na indywidualne i moze cos powiedziesz na ten temat?? chcialabym sie zapisac wlasnie na takie zajecia.
flyberry

Post autor: flyberry »

W zeszłym roku Akademia Tańca L'Art de la Danse organizowała obóz baletowy, czy orientuje się ktoś czy w tym roku też będzie organizowany taki obóz?
annaa

Post autor: annaa »

Hej! Piszę pracę magisterską dotyczącą wizerunku krakowskich szkół baletowych na przykładzie Krakowskiej Akademii Tańca. Bardzo zależy mi na odpowiedziach instruktorów i tancerzy. Z góry dziękuję za Waszą pomoc ! :smile: http://www.survio.com/survey/d/V6V8G3W1T7N5L8L2F
ODPOWIEDZ