DECATHLON - dział "taniec klasczny" i nie tylko...
[size=18:6a02ca5f35]NIESAMOWITE!!!![/size:6a02ca5f35]
W Decathlon'ie w Sosnowcu, są pointy, trykoty, baletki.......
Pointy to model Sanshy Debutante i kosztują 129,99......
Są tam też kostiumy baletowe 13-14 lat czyli tak mniej-więcej do metra siedemdziesiąt.....
TO JEST NIESAMOWITE!!!!
PS. Na tym dziale są też wspaniałe ocieplacze. Takie na całą nogę, z taką dziurką na piętę i "idą" dalej, kończąc się w połowie stopy.
PPS. W tamtym Decathlon'ie są też drążki.... Udżwig 120 kg, w komplecie są też takie metalowe części, żeby dało się przymocować do ściany.
:shock:
W Decathlon'ie w Sosnowcu, są pointy, trykoty, baletki.......
Pointy to model Sanshy Debutante i kosztują 129,99......
Są tam też kostiumy baletowe 13-14 lat czyli tak mniej-więcej do metra siedemdziesiąt.....
TO JEST NIESAMOWITE!!!!
PS. Na tym dziale są też wspaniałe ocieplacze. Takie na całą nogę, z taką dziurką na piętę i "idą" dalej, kończąc się w połowie stopy.
PPS. W tamtym Decathlon'ie są też drążki.... Udżwig 120 kg, w komplecie są też takie metalowe części, żeby dało się przymocować do ściany.
:shock:
[quote:b3d45ee576="Agne$"]A za ile ten drążek? Wygląda jakby się miał złamać? A od ściany odpaść? [/quote:b3d45ee576]
Drążek wygląda bardzo porządnie, samo drewno ma wytrzymać 120 kg, i w tym "drążkowym zestawie" są takie specjalne metalowe części, żeby drążek zamontować....
Co do ceny, sama się przewróciłam....... Czyba zwariowali...... 309 zł..... :evil:
EDIT: Podaję link do [URL=http://www.decathlon.com.pl/PL/getry-czarne-dla-doros-ych-10571711/]ocieplaczy.[/URL]
Drążek wygląda bardzo porządnie, samo drewno ma wytrzymać 120 kg, i w tym "drążkowym zestawie" są takie specjalne metalowe części, żeby drążek zamontować....
Co do ceny, sama się przewróciłam....... Czyba zwariowali...... 309 zł..... :evil:
EDIT: Podaję link do [URL=http://www.decathlon.com.pl/PL/getry-czarne-dla-doros-ych-10571711/]ocieplaczy.[/URL]
Ja chciałam drążek od dłuszego czasu lecz trzeba było te metalowe części zamówić ,a wiecie jak to jest ; ) zapomni się, nie chcę się szukać takiej osoby co takie uchwyty zrobi, trzeba poszukać tego kija ,a on musi być mocny by się nie złamał od jednego rozciągnia na nim ;) musi mieć też mieć odpowiednią grubość i długość. Musiałabym dużo szukać a tak jest w Decathlonie. Nie jest on najtańszy ale skoro mówisz że porządnie wygląda to lepszy taki niż jakiś poskładany, co się od jednego ćwiczenia rozleci ; )
Byłam w Decathlonie w Gliwicach tydzień temu i powiem że drążek jest świetny gdyby nie to że jest bardzo krótki :? Jak trzymałam drążek w rękach i podniosłam nogę, to się okazało że jest on troszkę dłuższy od mojej nogi. Szkoda bo myślałam że wreszcie będę miała drążek. Chociaż teraz tak napaliłam się na tamten, że mam ochotę( :shock: ) składać go z części, byleby mieć :)
-
fantasmagoria
Warszawski decathlon na targówku jest całkiem nieźle baletowo zaopatrzony, byłam tam jakieś 2 tyg. temu i mają tam całkiem sporo dobrego sprzętu - baletki, ocieplacze body, pointy itd. tyle że, jeśli chodzi o pointy, w tym decathlonie nie są to (a przynajmniej nie były 2 tyg. temu)pointy Sanshy, tylko jakieś inne, firmy nie pamiętam, ale żadna znana. Założyłam - i nie polecam. Od jakiegoś czasu szukam modelu point, który byłby dla mnie idealny (stopa 40/41, 26 cm. długości i 20 obwodu w haluksie), a tamte akurat są straszne - bardzo uciskają haluks, miejsca na palce (przynajmniej moje palce) w nich mało, a pięta lata. Także, jeśli ktoś ma podobną stopę, nie polecam. Poza tym - zaopatrzenie naprawdę niezłe, tylko rozmiarów dla dorosłych niedużo. albo po prostu trafiłam przed dostawą :D
Byłam teraz w decathlonie, nadal nają pointy ale takie mizerne niestety.
Pojawiły sie natomiast 3 modele baletek.
Miedzy innymi te:
http://www.decathlon.com.pl/PL/baletki-podeszwa-dwudzielna-83304006/
Które ja osobiście polecam i w których jestem zakochana :D
Ogólnie to było ok, były duże rozmiary kostiumów
(apropo kostium musze zakupic bo ze starego wyroslam :roll: )
Pojawiły sie natomiast 3 modele baletek.
Miedzy innymi te:
http://www.decathlon.com.pl/PL/baletki-podeszwa-dwudzielna-83304006/
Które ja osobiście polecam i w których jestem zakochana :D
Ogólnie to było ok, były duże rozmiary kostiumów
(apropo kostium musze zakupic bo ze starego wyroslam :roll: )