Poszukuje muzyki itp
-
Sagittaire
mam problem od dłuższego czasu i mam nadzieję że mi pomożecie pliiiis
otóż poszukuję pięknej piosenki z ładną linią melodyczną i najlepiej żeby nie była prosta, ach no i najważniejsze: musi byc po polsku, nie musi byc polskiego autora byle tylko była w wersji z polskim tekstem :D jakieś pomysły dla załamanej Georgiii ??? :D
otóż poszukuję pięknej piosenki z ładną linią melodyczną i najlepiej żeby nie była prosta, ach no i najważniejsze: musi byc po polsku, nie musi byc polskiego autora byle tylko była w wersji z polskim tekstem :D jakieś pomysły dla załamanej Georgiii ??? :D
Zależy do jakiej techniki, ale podzielę się z Tobą moją listą zatytułowaną "do choreografii", którą sobie tworzę w czasie słuchanie muzyki na last. fm (polecam ten system :) )
22 Justyna Steczkowska – Karuzela Z Madonnami
35 Patrycja Markowska – Kilka Prostych Prawd
36 Agnieszka Osiecka – Na Zakrecie (Krystyna Janda)
37 Tadeusz Woźniak – Widziałem
38 Magdalena Turowska – Anioł u poduszki
39 Ryszard Rynkowski – Mrok
40 Stare Dobre Małżeństwo – Jak
41 Ewa Demarczyk – Groszki i Roze
42 Kult – Komu bije dzwon
43 Agnieszka Osiecka – Ja Z Podrozy
44 Towary Zastępcze – Luna
45 Wilki – Slonce Pokonal Cien
46 Kasia Kowalska – Oto Ja
47 Agnieszka Osiecka - Wariatka Tanczy
22 Justyna Steczkowska – Karuzela Z Madonnami
35 Patrycja Markowska – Kilka Prostych Prawd
36 Agnieszka Osiecka – Na Zakrecie (Krystyna Janda)
37 Tadeusz Woźniak – Widziałem
38 Magdalena Turowska – Anioł u poduszki
39 Ryszard Rynkowski – Mrok
40 Stare Dobre Małżeństwo – Jak
41 Ewa Demarczyk – Groszki i Roze
42 Kult – Komu bije dzwon
43 Agnieszka Osiecka – Ja Z Podrozy
44 Towary Zastępcze – Luna
45 Wilki – Slonce Pokonal Cien
46 Kasia Kowalska – Oto Ja
47 Agnieszka Osiecka - Wariatka Tanczy
dziękuję Wam bardzo, zaraz czegoś poszukam
a teraz mój drugi problem:
bardzo rzadko oglądam programy muzyczne w telewizji, ale ostatnio włączyłam chyba Vivę (ale głowy nie dam że to było to) i był tam taki fajny teledysk....dużo tancerek w czarnych paczkach, jedne z czarnymi baletkami, a inne w różowych pointach.....tylko na śmierc zapomniałam tytułu....coś takie jakieś un(cośtam) wokal miał Murzyn w czarnej koszulce.....byłabym dźwięczna za podpowiedź bo chciałabym jeszcze raz obejrzec ;)
a teraz mój drugi problem:
bardzo rzadko oglądam programy muzyczne w telewizji, ale ostatnio włączyłam chyba Vivę (ale głowy nie dam że to było to) i był tam taki fajny teledysk....dużo tancerek w czarnych paczkach, jedne z czarnymi baletkami, a inne w różowych pointach.....tylko na śmierc zapomniałam tytułu....coś takie jakieś un(cośtam) wokal miał Murzyn w czarnej koszulce.....byłabym dźwięczna za podpowiedź bo chciałabym jeszcze raz obejrzec ;)