Body

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Ola.K

Post autor: Ola.K »

Nie. Mamy kostiumy z Troczka:)
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Aha, bo ja własnie mam też różowy, ale z W&T i rzeczywiście po dłuzszym czasie stracił kolor:PP z lycry:-)
Ola.K

A co to właściwie jest to W&T? Może zadałam banalne pytanie ale na prawdę nie wiem :oops:
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

To taka firma z Bytomia, która zajmuje się szyciem kostiumów baletowych:-)
Bardzo dużo szkół tam właśnie szyje kostiumy dlatego się pytałam, bo myślałam, że może Twoja klasa też ma od nich kostiumy:-)
Ola.K

Nie [b:9fe14a3ca2]Lorenzo[/b:9fe14a3ca2], nie mamy kostiumów z Bytomia. Pytałam się i pani powiedziała że są one sprowadzane z Łodzi
Suwak

Body - ulubiona firma?

Post autor: Suwak »

Macie ulubioną firmę body? Wiecie gdzie można dostać tanie i ładne body? Słyszałam kiedyś o jakimś panu z Łodzi (?) który szył body za 30zł, ale to już jest chyba nieaktualne. Zapraszam do dyskusji :)
agata31

Post autor: agata31 »

ja mam body z sawartu turkusowe za jakieś 55 zł :D na ramiączka
i czarne na długi rękaw z decathlonu za 50 zł naprawdę polecam (zapomniałam jak się nazywa materiał) bardzo fajnie się ćwiczy nic się z nim nie dzieje, pięknie się układa :smile: :D :D
estelle

Post autor: estelle »

Ja polecam firmę bloch. Niestety strohje bloch'a są drogie od 70-220 zł. Ale są świetne. MaJĄ nawet ungarnament czyli stanik wszyty pod kostium.
Laranda

Post autor: Laranda »

a ja kupiłam body za 7,50 w Colloseum we wrocławiu :) Sklep niby z różnorakimi ciuchami a body są całkiem przyzwoite. Czarne z krótkim rękawkiem i jestem zadowolona XD
Suwak

Post autor: Suwak »

dla mnie wydanie 200 zł za body jest jakąś abstrakcją, hehe
Kiedyś trafiła mi się super okazja, kupiłam body za jakieś 17zł w reserved (!) na wyprzedaży, służy mi do tej pory, musiałam jedynie trochę zebrać materiału na dole (by zakrywały całą pupę) ale było z tym mniej problemu niż z przyszywaniem troczków :P Żałuję że nie poszperałam i nie kupiłam więcęj.. :)
ODPOWIEDZ