przebrnęłam przez cały temat i zauważyłam ze często wspominacie o niskiej cenie point, czego ja akurat w sklepie internetowym nie zauważyłam :? ceny sa podobne jak u grishko czy sanshy...o czym ja nie wiem bądź czego ja nie rozumiem? :roll:
wcześniej pointy z akcesu kosztowały bodajże 98 zł a teraz 112 zł bo podnieśli ceny . Nigdy ich nie kupowałam, ale nawet gdybym miała je do wyboru to zapłaciłabym te 7 zł więcej i kupiła Grishko . :wink:
mnie kusza tym ze wyglądają nieco inaczej niz pozostałe...a zawodowcem nie jestem wiec jako amatorka na cosik takiego mogę sobie pozwolić...ale te ceny... :twisted:
W sumie mam bardzo małe wymagania co do point i jako moje pierwsze pointy z Akcesu wybrałam model "V", bo akurat był w tedy w cenie promocyjnej. Ale ogólnie byłam z nich zadowolona. Jednak umiałam spojrzeć na nie nieco krytycznym okiem kiedy zaczęłam tańczyć w "Sansha".. Zależy kto co woli..
dzisiaj właśnie definitywnie odłożyłam moje czerwone v pointy na półkę. Kupiłam je pod koniec grudnia i zaczęłam intensywie używać pod stycznia. Dzisiaj są w tak opłakanym stanie że się bałam na nich stanąć myśląc że się po prostu złamią do końca. Wg mnie zrobione były bardzo kiepsko. Teraz muszę odkładać pieniądze i może w kwietniu kupiuę Grishko...
:shock: czyli nie warto kupować???
a z grishko tez czerwone kupujesz??
Bo w sawarcie slyszalam ze na zamowienie trzeba czekac pol roku(bo robia zamowienia 2x w roku)
mam pytanie, mianowicie czy ktoras z was moglaby wstawic zdjecie pointow z tej firmy? (tylko nie takie ze str internetowej) :smile: :smile:
bo jakos nie jestem przekonana do nich.....
Ja dołączam się do prośby Agaty31. Bo na stronie internetowej nie wyglądają za ciekawie w porównaniu do innych firm, ale może na stopie bd wyglądać inaczej :D
szczerze mówiąc: wątpię. miałam okazję widzieć je "na żywo" i słowo beznadziejne, to za mało żeby je opisać. strasznie zniekształcają stopę i wyglądają jak trzewiki z drwna... jest tyle dostępnych firm, że nie rozumiem jak można inwestować w akces, tym bardziej że cenowo za bardzo się nie różnią.