Body

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Suwak

Post autor: Suwak »

ja mam body z atlantica ;) I polecam, cwiczę już w nich długo a nie straciły ani koloru ani się nie zmechaciły
Za to ja preferuje body bawełniane, to taki oddychający materiał
Te body z allegro już doszły, polecam, tanio a body bardzo dobrej jakości ;)
arizona

Post autor: arizona »

ja ostatnio nie mogę się napatrzyć na kostiumy mirelli. są przepiękne, tylko czemu takie drogie w Polsce? jak patrzę po zagranicznych stronach, po przeliczeniu wcale nie jest tak źle. pozostało mi chyba odkładać pieniązki ;)

tutaj link do strony producenta: http://www.mirella-dance.com/
inaenka

Post autor: inaenka »

Lailana, znalazłaś kostium Shepy. Hehe, to firma moich znajomych, wyprosiłam u nich , żeby zaczęli robić kostiumy gimnastyczne, bo mieli tylko pływackie. Dostałam od nich dwa w prezencie, bardzo je lubię - wygodne, przewiewne i trwałe. Nie mechaci się. I kolor nie spiera się mimo wielokrotnego prania.
Ja tam polecam :)
lailana

Post autor: lailana »

no proszę jaki świat jest mały...jeśli chodzi o sam kostium....Wizualnie właśnie na taki wygląda dlatego sie o niego pytałam, żałuje tylko że jest na krótki i 3/4 rękaw...wole na ramiączkach
madziadziama5

Post autor: madziadziama5 »

A co myślicie o body z "Aida"?
Ja je mam i jest naprawde fajne :))
zuzanna wasiak

Post autor: zuzanna wasiak »

jestm z lodzi w mojej szkole szyja body albo morzna je kupic w grishko (elite)za20-39 zl
Cecylia

Post autor: Cecylia »

ja się chcę pochwalić, że zakupiłam w zeszłym tygodniu śliczne, w idealnym stanie, piekne body w używanej odzieży :D Kosztowało nieco ponad złotóweczke <!!!!!!!> duży dekolt, wysoko wycięte na biodrach <wydłuża nogi> i na mnie pasuje idealnie, jestem zachwycona takimi zakupami. Ogólnie polecam lumpeksy, często widzę tam genialne body/kostiumy, trzeba poszperać, a kosztują dosłownie grosze
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

Faktycznie, też znam ten patent i również go polecam.
White_Odetta

Post autor: White_Odetta »

Ja dziś kupiłam body w Gattcie. Jets na ramiączkach, bawełniane. Miły materiał i tak dalej, ale wkurza mnie to, że ma zapięcie w kroku, że tak się wyraże. Jakoś mnie to irytuje. Następnym razem pokuszę się o inną firmę.

P.S. Czy nosicie do body stanik? Albo top sportowy? Bo tak bez niczego pod spodem to chyba raczej nie będę latać...
przyjaciolka

Post autor: przyjaciolka »

Szukam body, które byłoby wykonane z bawełny (czarne) i miało odkryte plecy.
Dotychczas znajdowałam zawsze z lycry, a to mnie nie interesuje.

Czy któraś z Was może mi polecić firmę lub sklep?

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ