Nasze nagrania :)
[quote:06e1759ad8="Father"]Nasuwa mi się tak przewrotna myśl, że trzymasz sie drążka [/quote:06e1759ad8]
Hoooh, jakbym miała drążek, byłoby świetnie :). Mogę zapewnić, że niczego się nie trzymam :)
Nie pokazuje całości, bo w sumie nie dałoby się nagrać. Ale postaram się wrzucić jakieś pique czy coś w najbliższym czasie :)
Dziękuję Agato :)
Hoooh, jakbym miała drążek, byłoby świetnie :). Mogę zapewnić, że niczego się nie trzymam :)
Nie pokazuje całości, bo w sumie nie dałoby się nagrać. Ale postaram się wrzucić jakieś pique czy coś w najbliższym czasie :)
Dziękuję Agato :)
http://www.youtube.com/watch?v=F_pIsxovf2Q
"Taniec brzucha" w wykonaniu dziewczyn z zespołu "Mały Jarosław".To był nasz pierwszy występ,i pewnie jak zauważycie jest sporo niedociągnięć,tym bardziej,że nie tańczyłyśmy wcześniej tego typu tańców..
Starałyśmy się jednak bardzo;p
Jak wam się podoba? Co o tym sądzicie?
"Taniec brzucha" w wykonaniu dziewczyn z zespołu "Mały Jarosław".To był nasz pierwszy występ,i pewnie jak zauważycie jest sporo niedociągnięć,tym bardziej,że nie tańczyłyśmy wcześniej tego typu tańców..
Starałyśmy się jednak bardzo;p
Jak wam się podoba? Co o tym sądzicie?
-
Sagittaire
A ja bym tak bardzo nie krytykowała, bo potem wszyscy się bedziemy bali tu umieszczac nasze filmy :) . W każdym razie dziękujemy za podzielenie się. Może nie jest to super zawodowstwo ale w tańcu nie tylko o to chodzi, żeby byc zawodowcem, czasem też zeby się tańcem bawic, więc jeżeli ktos przyznaje, ze to zabawa i że dopiero zaczyna, to jest OK :) . Wszystkiego dobrego i wielu milych tancecznych chwil życzę Wam:)