balet a styl bycia, ubioru, wnętrz...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasiek

Post autor: Kasiek »

Mi jak na razie udało się namówić rodziców,aby łazienkę w nowym domu,która będzie na górze,czyli koło mojego pokoju zrobić na biało,czerwono,czarno.:) strasznie się cieszę.Płytki znalazłam w Merkury Market.Już się cieszę. Jeszcze nie jest zrobiona,ale mam ją przed oczami.;D
Biedronka

Post autor: Biedronka »

Przyszło moje zamówione cudo - natychmiast założyłam na wierzch, na czarną bluzeczkę, do tego czarna tiulowa spódnica - i powędrowałam tak do opery (jeśli ktoś widział dziś osóbkę wystylizowaną nieco na gotkę, to byłam ja). Może kiedyś wrzucę foto całości :)
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

"Może kiedyś"?! Ja chcę zobaczyć! :)
White_Odetta

Post autor: White_Odetta »

To teraz ja!
Od zawsze noszę włosy w spięte w kok lub ciasny kucyk, warkocz etc. Moja fryzura musi wyglądać etsetycznie, dlatego niektórzy mi mówią, że mam balet wymalowany na czole ;)
Jeśli chodzi o ubiór to przeróżne rzeczy mi się podobają, ale częściej noszę sukienki i spódniczki niż spodnie.
Jak to o mnie kiedyś koleżanka w gimnazjum powiedziała: "Dumna i wyniosła", dlatego, że zawsze chodzę z głową uniesioną delikatnie do góry, przy czym mam proste plecy i długą szyję.

Co do pokoju: Jedna ściana w kolorze cegły i trzy miodowe. Na tej ceglanej wisi obraz, który namalowałam. Meble sosnowe i plakat Audrey Hepburn na drzwiach. Raczej po pokoju nie widać, że kocham taniec (no chyba, że po baletkach walających się po podłodze)

Jakie macie charaktery? Jesteście jak biały, czy czarny łabędź?
Kasiek

Post autor: Kasiek »

Cóż,we mnie jest tak po połowie...czasem delikatna,ale czasem jak mnie ktoś wpieni-> zdenerwuje..to oj,potrafię być wredna..czasem potrafię kogoś nieźle zbajerować,ale to zawsze w żartach;p
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Ciekawostka - http://lula.pl/lula/1,94042,9941733,Pointy_wedlug_Christiana_Louboutina.html

Cel projektu bardzo szlachetny :)
julianka

Post autor: julianka »

Ale czemu to 75 tysięcy nie może "pójść" na OSB w Bytomiu ;)
ODPOWIEDZ