Wiedza o tańcu - materiał klas 1-3 w SB
Dobrze, prześlę.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby coś takiego (to bardzo niedużo tekstu, bardzo ogólnie napisane), może mi napisać na PW. N
Nie bardzo bym chciała poprostu to tu zamieszczać, bo całość to słowo w słowo dyktowane przez nauczycielkę Wotu jej autorskiego programu nauczania i nie wiem, czy mam prawo to "publikować" na forum. Ma może ktoś takie informacje, czy jest to na pewno zgodne z prawem?
EDIT:
Jeśli którekolwiek z tych tematów was zainteresował albo byście potrzebowali to mogę przepisać i wysłać na maila bo i tak się w wakacje nudzę ;). Więc służę pomocą. Wiadomo, że nie mam tych informacji dużo, ale może komuś coś to da.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby coś takiego (to bardzo niedużo tekstu, bardzo ogólnie napisane), może mi napisać na PW. N
Nie bardzo bym chciała poprostu to tu zamieszczać, bo całość to słowo w słowo dyktowane przez nauczycielkę Wotu jej autorskiego programu nauczania i nie wiem, czy mam prawo to "publikować" na forum. Ma może ktoś takie informacje, czy jest to na pewno zgodne z prawem?
EDIT:
Jeśli którekolwiek z tych tematów was zainteresował albo byście potrzebowali to mogę przepisać i wysłać na maila bo i tak się w wakacje nudzę ;). Więc służę pomocą. Wiadomo, że nie mam tych informacji dużo, ale może komuś coś to da.
-
Julia.Tancerka
witaj. ja jestem zainteresowana wszelkimi informacjami które przerabialiście na lekcji wot'u więc każdą pomoc szczegolnie dotycząca nauczania 1 klasy
(I klasa:
1. Definicja tańca, baletu
2. Opisy Muz
3. Schemat sali baletowej i kostiumy ćwiczebne
4. Rodzaje tańca: klasyczny, nowoczesny, jazzowy, ludowy, pantomima, charakterystyczny, partnerowanie, towarzyski.
5. Wymagania dotyczące budowy ciała tancerzy
6. Schemat i struktura tańca klasycznego w OSB
7. Piotruś i wilk (balet- podstawowe informacje)
8. Różne rodzaje akompaniamentu do tańca
9. Cechy ruchu tanecznego)
chętnie przyjmę. Mój e-mail to agatka2839@interia.pl Pozdrawiam serdecznie
(I klasa:
1. Definicja tańca, baletu
2. Opisy Muz
3. Schemat sali baletowej i kostiumy ćwiczebne
4. Rodzaje tańca: klasyczny, nowoczesny, jazzowy, ludowy, pantomima, charakterystyczny, partnerowanie, towarzyski.
5. Wymagania dotyczące budowy ciała tancerzy
6. Schemat i struktura tańca klasycznego w OSB
7. Piotruś i wilk (balet- podstawowe informacje)
8. Różne rodzaje akompaniamentu do tańca
9. Cechy ruchu tanecznego)
chętnie przyjmę. Mój e-mail to agatka2839@interia.pl Pozdrawiam serdecznie
-
Chiaranzana
-
Shecharchoret