dziekuje za informacje

jedna forumowiczka ma zakladac grupe poczatkujaca dla doroslych niebawem, juz sie wstepnie zapisalam, bo zarowno dzien, rejon jak i cena zajec mi odpowiadaja.
edit: kontaktowalam sie z podana przez Ciebie szkola, ale w kwestii innych zajec, nie baletu. Jak dla mnie ta szkola ma duze minusy- np karnet na 4 wejscia jest wazny tylko cztery tygodnie, co za tym idzie jak nie da sie rady przyjsc na jedne zajecia, to mozna to wejscie "nadrobic" na innych zajeciach. Ale pojedyncze wejsciowki na inne zajecia mnie nie rajcuja

jakby dwa razy sie nie przyszlo, to te zajecia juz sa calkiem stracone ( a przeciez zaplacone). Mozna tez sobie wykupywac wejscia tylko pojedyncze, ale placic za kazdym razem 30zl to tez jakies nieporozumienie. Na szczescie jest w czym wybierac i konkurencja nie spi 8)
edit 2:
no musze dac tej szkole jednak duzy plus za to, ze staraja sie jednak isc potencjalnemu klientowi na reke, wlasnie dostalam maila zwrotnego z nowa propozycja. Ale czy taka korzystna... to juz inna sprawa. w Kazdym razie milo z ich strony.