O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

dziękuje w imieniu własnym i wszystkich Strzelców ;)
Gosia066

Post autor: Gosia066 »

Mam do Was wielką prośbę. Szukam pomysłu na jakiś orginalny/śmieszny napis , który umieszczę na koszulce koledze z klasy na mikołaja klasowego.Może w pewnym sensie nawiązane być do tego, że jest jedynym chłopakiem w klasie. W sumie to chciałam umieścić tam jescze zdjęcie całej klasy i pod tym coś napisać. Z góry dziękuję za pomoc. ;)
agata31

Post autor: agata31 »

Oświadczam, że zawieszam swój udział na Balet forum, ze względu na coraz to nowsze, nieciekawe towarzystwo, które zamiast wzbogacać forum, obniżają jego rangę.
Czytanie tych postów jest już monotonne i nudzące. Mam nadzieję że to się zmieni, i z chęcią będę mogła tu wrócić. :)

Pozdrawiam
agata31 :smile:
margotczyk

Post autor: margotczyk »

[quote="agata31"] "...zamiast wzbogacać forum, obniżają jego rangę.
Czytanie tych postów jest już monotonne i nudzące. Mam nadzieję że to się zmieni, i z chęcią będę mogła tu wrócić."

Wracaj szybko i nadal pisz posty, które wzbogacą Forum i podwyższą jego rangę.
Właśnie skorzystałm ze stosownego linka w "profilu" i przeczytałam kilka stron Twoich wypowiedzi :D

.
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

ależ ostatnio cisza na forum - w zeszłym roku i 2 lata temu były dni, kiedy pod dwóch dniach nieobecności wracałam na forum i zastawałam po kilkadizesiąt do stu niemal nieprzeczytanych postów, a teraz po dwóch dniach 10-15 ......
jurecq

Post autor: jurecq »

krzywa odwiedzalnosci/ilosci postow czesto rysuje sie jak wykresy finansowe w ostatnich latach... prowadze/prowadzilem 2-3 fora, jedne dalej istnieja i przetrwaly spadek liczby odwiedzin, a inne padly na dobre... ale temu 'smierc' na pewno nie grozi :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

jak to prowadziłeś?? prowadziłeś? Swoją drogą ciekawe czemu? - w związku z fb itd???
jurecq

Post autor: jurecq »

tj. adminowałem/moderowałem ;) ciezko jednoznacznie powiedziec co jest przyczyna kryzysu. na pewno to, ze ludzie (zwlaszcza ci bardzo mlodzi) rzadko dlugo trwaja w swoich pasjach/zainteresowaniach, prawdziwych zapalencow jednak zawsze jest mniej, a z kolei ci prawdziwi powiedzieli wiekszosc z tego co sie dalo powiedziec (choc akurat w tancu ta regula nie bardzo sie sprawdza). czy FB cos tu zmienil? ciezko okreslic bo jesli zabral to tych, ktorzy i tak dlugo miejsca pewnie by nie zagrzali; zreszta podobno sam FB tez zalicza juz tendencje spadkowa i ludzie uciekaja z powodu nadmiernej ilosci reklam, ogolnie marketingu czy oszustw dokonywanych za jego posrednictwem.

Internet jest tak szybko zmieniajacym sie organizmem, ze ciezko powiedziec co i kiedy sie stanie, a nawet jak ktos podejmuje sie takich przewidywan to zazwyczaj one sie nie sprawdzaja ;) ale mysle, ze formula jaka jest forum przetrwa i spokojnie sie obroni :)
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

A ja myślę, że po prostu w okresie przdświątecznym wszyscy są bardzo zalatani lub (jak ja) nie mają codziennie dostępu do internetu :wink:
Nie potrzebna żadna filozofia ani wielkie wywody...
Father

Post autor: Father »

Faktem jest, że FB utrącił rację bytu wielu forum (np: Walley) i napewno na nasze forum też to wpływ ma. Ale nie nalezy tego żałować ponieważ odeszły tam osoby głównie udzielajace się w "Pogadalni" a w szczególności w temacie " O wszystkim i Niczym"
Ja osobiście sie też mniej udzielam ponieważ wiele spraw już tutaj poznałem a nowości dla takiego "starego wygi" wzglednie jest mniej a pracy zawodowej mam wiecej.
Wiele osób z ktorymi lubiałem dyskutować zapadło w stan hibernacji, np: Joanna i Torin. :sad:

A gdzie są padajace gwiazdki?
ODPOWIEDZ