Sergey Popov
-
Sagittaire
O kurczę - nie sądziłam jakiś czas temu, ze uda Ci sie znalesc na plus coś co ma Popov a nie ma Pronk, a musze powiedziec, ze Ci się udało. Bardzo trafna uwaga - istotnie jeżeli tchnienie ma byc uosobieniem słowiańskości, to mulatowaty gośc z wyglądem Pronka mniej do niego pasuje niż Popov. W przyszłym sezonie może jednak przejade się zobaczyc Popova.
[quote:137870d2a3="Sagittaire"]musze powiedziec, ze Ci się udało....[/quote:137870d2a3]
Fuj, jak zimno... Ale cieszy mnie przynajmniej, że co do Popova znaleźliśmy jakiś strzęp porozumienia. Jest "arystokratyczny" i "słowiański" - i to nas już łączy. To dobrze wróży, jednak poczekajmy do jego najbliższego Solora. Może posuniemy się razem nieco do przodu?
Fuj, jak zimno... Ale cieszy mnie przynajmniej, że co do Popova znaleźliśmy jakiś strzęp porozumienia. Jest "arystokratyczny" i "słowiański" - i to nas już łączy. To dobrze wróży, jednak poczekajmy do jego najbliższego Solora. Może posuniemy się razem nieco do przodu?
-
Sagittaire
No nie wiem, jak po Solorze oszaleję na jego punkcie, to się zrobi nudno. Lepiej dla forum by było, gdyby mnie doprowadził do szewskiej pasji, Ty byś uspokajał moje wzburzenie, ja byc sie broniła i przynajmniej na forum nie byłoby takiej martwicy jak jeszcze 2 miesiące temu :mrgreen:
A z tego co słyszę, to dosłownie KAŻDY, kto widział go teraz jako Tchnienie jest zadowolony. Nawet przeciwnicy Popova, a zatem można chyba polecac śmiało go w tej roli.
A z tego co słyszę, to dosłownie KAŻDY, kto widział go teraz jako Tchnienie jest zadowolony. Nawet przeciwnicy Popova, a zatem można chyba polecac śmiało go w tej roli.
-
venus-in-furs
-
Sagittaire
-
venus-in-furs
-
venus-in-furs
-
Sagittaire