Rozmiar stanika
warszawa
wiesz niestety dla mnie i 60 zl to duzo gdyz miesiecznie tylko na moje zajecia idzie ponad 10 000 zl a jest jeszcze siostra i ona taniej ale i tak te 10 000 bedzie, wiec kazdy grosz wazny :]
o jak tak patrzylam to w tych sklepach zbyt mi sie nie podobaja a w sieciowkach (reserved i hm) bardzo
wiesz niestety dla mnie i 60 zl to duzo gdyz miesiecznie tylko na moje zajecia idzie ponad 10 000 zl a jest jeszcze siostra i ona taniej ale i tak te 10 000 bedzie, wiec kazdy grosz wazny :]
o jak tak patrzylam to w tych sklepach zbyt mi sie nie podobaja a w sieciowkach (reserved i hm) bardzo
Do dobrze dobranego stanika również należy dojrzeć :) M.in. do tego, że dwa dobrze dobrane staniki na dłuższą metę są tańsze niż kupowanie ciągle nowych sieciówkowych, które szybko się rozciągają i niszczą. Ale każdy musi do tego dojść sam.
A co do sklepów w Warszawie, jest ich całe mnóstwo:
Abrakadabra, ul. Koszykowa 67
AISHAbra, ul. Pasaż Ursynowski 1 lok U18
Avocado, ul. Bracka 1
Bellami.pl, ul. Szkoły Orląt 4/21
Biustokracja, ul.Żelazna 31
Bradea.pl, ul. Drzeworytników 59A
Bra-Dreams, ul. Wolska 50a, pawilon 24 (Pasaż Wolski)
Dopasowana, Al. Waszyngtona 122
Lady's Place, pasaż handlowy Metro Centrum, lok. 2001C
Lady's Place, ul.Mehoffera 26 paw.18
Magia Kobiet, Warszawa-Wesoła, ul. Wspólna 11 lok 3
MamBra, Al. Niepodległości 46/50e lokal 190a
Peachfield, ul. Żeromskiego 55/67
SecretHills, ul. Wałbrzyska 11 (CH. Land, lok. 127A, parter)
Radzę przejrzeć ofertę sklepów internetowych i poczytać ich opinie, by zorientować się w rozmiarach.
A co do sklepów w Warszawie, jest ich całe mnóstwo:
Abrakadabra, ul. Koszykowa 67
AISHAbra, ul. Pasaż Ursynowski 1 lok U18
Avocado, ul. Bracka 1
Bellami.pl, ul. Szkoły Orląt 4/21
Biustokracja, ul.Żelazna 31
Bradea.pl, ul. Drzeworytników 59A
Bra-Dreams, ul. Wolska 50a, pawilon 24 (Pasaż Wolski)
Dopasowana, Al. Waszyngtona 122
Lady's Place, pasaż handlowy Metro Centrum, lok. 2001C
Lady's Place, ul.Mehoffera 26 paw.18
Magia Kobiet, Warszawa-Wesoła, ul. Wspólna 11 lok 3
MamBra, Al. Niepodległości 46/50e lokal 190a
Peachfield, ul. Żeromskiego 55/67
SecretHills, ul. Wałbrzyska 11 (CH. Land, lok. 127A, parter)
Radzę przejrzeć ofertę sklepów internetowych i poczytać ich opinie, by zorientować się w rozmiarach.
Bo za luźny obwód wolniej się rozciąga, a taki pewnie nosi Twoja mama. Nie wspominając o tym, że ich konstrukcje są kiepskie i nie dają właściwego podtrzymania. Ale tak jak mówię, ja tylko zachęcam, nie zmuszam, bo znam mnóstwo dziewczyn takich jak Ty, które się upierają, że ich staniki są ok i nie potrzebują lepszych, a tak w ogóle to nie mają na to tyle pieniędzy.
Tylko że jak już raz spróbują dobrego stanika, to do starych nie chcą wracać i pieniądze na dobrze dobrane nagle się znajdują.
Tylko że jak już raz spróbują dobrego stanika, to do starych nie chcą wracać i pieniądze na dobrze dobrane nagle się znajdują.
Nigdzie nie napisałam, że nie umie dobrać stanika, ale prawdopodobnie nie ma dobrze dobranego. Jeśli ma z Triumpha, to na pewno.
Nie chodzi o to, by stanik był ze sklepu, gdzie sprzedawane są dobre marki, tylko żeby był dobrze dobrany. Jeśli nie przypadł jej jeden stanik, to może trzeba było przymierzyć kilka innych, zamiast kupować ten? Początkującym osobom, potrzebujących pomocy brafitterki, polecany jest sklep Bra-Dreams. Peachfield nie słynie chyba z najlepszego brafittingu.
Nie chodzi o to, by stanik był ze sklepu, gdzie sprzedawane są dobre marki, tylko żeby był dobrze dobrany. Jeśli nie przypadł jej jeden stanik, to może trzeba było przymierzyć kilka innych, zamiast kupować ten? Początkującym osobom, potrzebujących pomocy brafitterki, polecany jest sklep Bra-Dreams. Peachfield nie słynie chyba z najlepszego brafittingu.