Kasia G, musiałaś dobrze trafić, bo generalnie LiParie bardzo się odradza... z tego powodu zostało usunięte ze Stanikowej Mapy. Ceny są tam zawyżone, a kobiety raczej mało kompetentne, z wyjątkami oczywiście :) Z resztą trzeba poczytać opinie, zdarzają się pozytywne, ale przeważają jednak te negatywne, a początkująca na pewno nie powinna się w takie miejsce wybierać:
http://www.duzy-biust.pl/t/1608/Warszawa---Li-PARIE/p/2/
Sheeda, jeśli chodzi o mnie, to ja bym z osobistych doświadczeń poleciła ci Dobraną i Bradeę (ale tutaj trzeba się już umówić telefonicznie bądź mailowo na wizytę, bo sklep prowadzi głównie sprzedaż internetową). Polecane są również Bellami i SecretHills, szczególnie, że można znaleźć tam mniejsze rozmiary, ale z tymi sklepami nie mam już doświadczenia :)
Rozmiar stanika
cóż, no to widac miałam szczęście, moja siostra tez bardzo zadowolona z tamtejszej obsługi i staników, z tym ze ona ma bardzo duz biust a ja mały :) Kupiłam tam bielizne na slub i służy mi bardzo dobrze, dobieram teraz staniki wg ich zaleceń oczywiście tak mniej więcej i wszystko gra. zatem - niezależnie od ich polityki prywatności, zdjęc, lobbingu etc. ja po prostu nie mam się do czego przyczepić
Nie mówię tutaj o polityce prywatności, jakiejś sprawie ze zdjęciami i lobbingu - to mnie niewiele obchodzi jako klientkę, szukającą kompetentnej obsługi, która potrafi dobrze dobrać stanik :) Bardziej chodzi mi o nachalność i wpychanie niepasujących staników, co ponoć zdarza się nagminnie.
Ale chyba każdy sklep ma lepsze i gorsze dni :)
Ale chyba każdy sklep ma lepsze i gorsze dni :)