sprzedam/oddam pointy
[b:9771f0ffd9][u:9771f0ffd9]SPRZEDAM POINTY FREED OF LONDON- CLASSIC WING BLOCK[/u:9771f0ffd9][/b:9771f0ffd9]
rozmiar 5,5 XX- będą pasowały na osoby ze stopą o numerze 38- 38,5 o średniej szerokości
pointy są używane, podeszwa jest elastyczna, ale nie złamana(!); czubek lekko przetarty, lekko miękki. pointy mają przyszyte troczki i gumkę. [b:9771f0ffd9]zadbane[/b:9771f0ffd9].
cena: 60 zł (razem z przesyłką)
więcej informacji na PW.
POLECAM :)
rozmiar 5,5 XX- będą pasowały na osoby ze stopą o numerze 38- 38,5 o średniej szerokości
pointy są używane, podeszwa jest elastyczna, ale nie złamana(!); czubek lekko przetarty, lekko miękki. pointy mają przyszyte troczki i gumkę. [b:9771f0ffd9]zadbane[/b:9771f0ffd9].
cena: 60 zł (razem z przesyłką)
więcej informacji na PW.
POLECAM :)
-
flowerrose
Witam wszystkie baletnice! Poszukuje do sesji zdjeciowej pointy w niskiej cenie w rozmiarze odpowiadajacym 39 - 39,5, najlepiej o dł. 25cm.
Zalezy mi na tym, zeby nie byly zbyt twarde, aby ladnie bylo widoczne podbicie. Moga byc w kiepskim stanie, zalezy mi jednak zeby dalo sie jeszcze na nich stanac :)
Chetnie odbior w Warszawie. Czekam na oferty, pozdrawiam, Róża :))
Zalezy mi na tym, zeby nie byly zbyt twarde, aby ladnie bylo widoczne podbicie. Moga byc w kiepskim stanie, zalezy mi jednak zeby dalo sie jeszcze na nich stanac :)
Chetnie odbior w Warszawie. Czekam na oferty, pozdrawiam, Róża :))
-
mejdinpouland
Sprzedam pointy Grishko PRO 2007 rozmiar 4,5 (37-38) szerokość XXX twardosć M. (http://tonnstudio.ogicom.pl/elite/sklep/product_info.php?cPath=1_4&products_id=16) Są nowe, nieużywane. Mają przyszyte (maszynowo- trwalsze) troczki i gumkę wokół kostki.
oraz drugą parę tego samego modelu i te same wymiary jednakże te drugie są 2-3 razy używane :)
Kontakt na priv ;)
oraz drugą parę tego samego modelu i te same wymiary jednakże te drugie są 2-3 razy używane :)
Kontakt na priv ;)
Sprzedam pointy
Sprzedam dwie pary point:
*jedna para w lepszym stanie, lekko zdarte czubki i rozrobione więc od razu gotowe do ćwiczeń, firma grishko, rozmiar 4,5, twardość M, szerokość XX, cena 48zł z wysyłką
*druga para w trochę gorszym stanie, ponieważ mocniej zdarte są czubki, ale poza tym stan jest bardzo dobrym, również rozrobione i gotowe do tańca, rozmiar 4,5, szerokość X, twardość M cena 40zł z wysyłką
*jedna para w lepszym stanie, lekko zdarte czubki i rozrobione więc od razu gotowe do ćwiczeń, firma grishko, rozmiar 4,5, twardość M, szerokość XX, cena 48zł z wysyłką
*druga para w trochę gorszym stanie, ponieważ mocniej zdarte są czubki, ale poza tym stan jest bardzo dobrym, również rozrobione i gotowe do tańca, rozmiar 4,5, szerokość X, twardość M cena 40zł z wysyłką