Reklamy, reklamy

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Niezły pomysł! Ale wydaje mi się, że przy wykorzystaniu tego samego pomysłu można to było zrobić nieco ładniej :mrgreen:
Giselle12

Post autor: Giselle12 »

http://www.youtube.com/watch?v=8UYVFr4fam0 - chyba nie było, a mnie się naprawdę podoba ;) Jeszcze lody - tak letnio ;)
Katia

Post autor: Katia »

[b5e]alsaganek[/b5e], to najgłupsza reklama jaką widziałam - co to ma być za wywyższanie matek za ich codzienną pracę? A ojciec gdzie? Aaaa no tak, w reklamie z córeczką-gimnastyczką i oddaną matką nie wystąpił bo zapierniczał w pracy, żeby utrzymać rodzinę. Tiaa, reklama zaprawdę wzruszająca.
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Katia, w sumie masz rację, ale jak to w reklamach bywa, że wszystko jest "odrobinkę" przerysowane.
Tylko że często matki dziewczynek tancerek, gimnastyczek i innych np. w USA nie chodzą do pracy i całe dnie spędzają z dziećmi na ich treningach itp. (jak w programie Dance Moms :mrgreen: )
venus-in-furs

[quotee9="Georgia~"]
Tylko że często matki dziewczynek tancerek, gimnastyczek i innych np. w USA nie chodzą do pracy i całe dnie spędzają z dziećmi na ich treningach itp. (jak w programie Dance Moms :mrgreen: )[/quotee9]

Ten program jest tak straszny, że aż oglądam każdy odcinek :mrgreen:
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

[quote4e]Ten program jest tak straszny, że aż oglądam każdy odcinek [/quote4e]
Ja też oglądam :mrgreen: tylko za mało tam tańca...
już już koniec offtopu :smile:
Lienka

Post autor: Lienka »

[quote18="Katia"]alsaganek, to najgłupsza reklama jaką widziałam - co to ma być za wywyższanie matek za ich codzienną pracę? A ojciec gdzie? Aaaa no tak, w reklamie z córeczką-gimnastyczką i oddaną matką nie wystąpił bo zapierniczał w pracy, żeby utrzymać rodzinę. Tiaa, reklama zaprawdę wzruszająca.[/quote18]

Katia, nie przesadzasz trochę? Uważasz, że mamom nie należy się pochwała za ich codzienną, ciężką pracę? Nie ma w tej reklmie ojca, ale nie powiedziano, że jego praca jest nieważna. Można by zrobić taką samą z tatą zamiast mamy, byłaby równie piękna, a że w tej akurat położono nacisk na rolę matki to co w tym złego? Autorzy tworząc tę reklamę musieli wybrać jakiś temat, wybór akurat takiego nie znaczy, że chcą zanegować rolę ojca, znaczy tylko, że co innego chcieli w niej pokazać.
venus-in-furs

[quoteea="Lienka"][quoteea="Katia"]alsaganek, to najgłupsza reklama jaką widziałam - co to ma być za wywyższanie matek za ich codzienną pracę? A ojciec gdzie? Aaaa no tak, w reklamie z córeczką-gimnastyczką i oddaną matką nie wystąpił bo zapierniczał w pracy, żeby utrzymać rodzinę. Tiaa, reklama zaprawdę wzruszająca.[/quoteea]

Katia, nie przesadzasz trochę? Uważasz, że mamom nie należy się pochwała za ich codzienną, ciężką pracę? Nie ma w tej reklmie ojca, ale nie powiedziano, że jego praca jest nieważna. Można by zrobić taką samą z tatą zamiast mamy, byłaby równie piękna, a że w tej akurat położono nacisk na rolę matki to co w tym złego? Autorzy tworząc tę reklamę musieli wybrać jakiś temat, wybór akurat takiego nie znaczy, że chcą zanegować rolę ojca, znaczy tylko, że co innego chcieli w niej pokazać.[/quoteea]

Szczególnie, że ona była emitowana głównie w okolicach Dnia Matki. Reklama to tylko pół minuty, nie da się zaprezentować w niej pełnego modelu życia, trzeba się na czymś skoncentrować.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Widziałam dzisiaj reklamę Apapu, w której pojawia się w kilku scenach Marcin Krajewski z jakąś tancerką. Niestety tak szybko mi mignęło, że nie zdążyłam zobaczyć co to za dziewczyna.
venus-in-furs

Znowu Krajewski? To dopiero jest gwiazda reklam :smile: Muszę się przyjrzeć przy najbliższej okazji.
ODPOWIEDZ