LINKI DO ADRESÓW SKLEPÓW BALETOWYCH
-
Laboratorium
"W&TEAM" -producent kostiumów baletowych i strojów scenicznych z siedzibą w Bytomiu ,zaprasza do zapoznania się z ofertą : [color=green:7559d21752] www.witeam.pl[/color:7559d21752]
Realizujemy proste potrzeby i niezwykłe marzenia .
Zapraszamy na naszą stronę FACEBOOKA - [color=blue:7559d21752] http://www.facebook.com/pages/WTEAM/217286081625913?ref=ts[/color:7559d21752]
oraz do kontaktu: biuro@witeam.pl[color=green:7559d21752][/color:7559d21752]
32-281-50-39
Realizujemy proste potrzeby i niezwykłe marzenia .
Zapraszamy na naszą stronę FACEBOOKA - [color=blue:7559d21752] http://www.facebook.com/pages/WTEAM/217286081625913?ref=ts[/color:7559d21752]
oraz do kontaktu: biuro@witeam.pl[color=green:7559d21752][/color:7559d21752]
32-281-50-39
sklep polecam. sama miałam ten sam problem, nawet pisałam do nich z zapytaniem o możliwość przysłania do PL, ale chyba nic z tego nie wyniknęło. ostatecznine skorzystałam z faktu posiadania cioci z ameryki :P, której przesłałam listę zakupów, ona kupiła te rzeczy i przesyłkę dostarczono do niej, a potem przesyłała rzeczy do mnie/przywoziła przy okazji wizyty w ojczyźnie. nie wiem jak teraz to wygląda, ale generalnie doradzam tego typu rozwiązanie, nie tylko ze względu na koszty, ale też wygodę (chociażby jeżeli konieczna by była wymiana).
Olimpia, ja zamawiałam (ale mieszkam teraz w USA), koszt przesyłki tutaj to było coś koło 8$, do Polski to koszt około 200-300zł, bardzo dużo, bo naliczają też cło.
Generalnie zamawianie do Polski nie ma sensu, nawet jak chcesz podzielić koszty cła i wysyłki między kilka osób to one rosną wraz z zamawianą ilością.
Będę w Polsce zapewne w połowie grudnia, jeśli chciałabyś coś zamówić to mogę pomóc. (tylko bliżej terminu mojego przyjazdu, pisz śmiało na PW)
Btw. Ten sklep to chyba najtańszy sklep w USA, naprawdę opłaca się tam kupować, szczególnie takie rzeczy jak rajstopy, kostiumy itd. W większości innych sklepów rzeczy są o wiele droższe (a w tych nie internetowych tym bardziej, czasami nawet ceny są 2 x wyższe). Przesyłka jest bardzo szybka jeśli wszystko, co się zamawia jest "in stock". Ogólnie, polecam:)
I polecam też ebay.com! Można znaleźć naprawdę super rzeczy za grosze (np. ja ostatnio kupiłam 2 kostiumy Capezio, nowe z metkami, z Tactelu za..55zł już razem z wysyłką po kursie Paypal, to było około 16$)
Generalnie zamawianie do Polski nie ma sensu, nawet jak chcesz podzielić koszty cła i wysyłki między kilka osób to one rosną wraz z zamawianą ilością.
Będę w Polsce zapewne w połowie grudnia, jeśli chciałabyś coś zamówić to mogę pomóc. (tylko bliżej terminu mojego przyjazdu, pisz śmiało na PW)
Btw. Ten sklep to chyba najtańszy sklep w USA, naprawdę opłaca się tam kupować, szczególnie takie rzeczy jak rajstopy, kostiumy itd. W większości innych sklepów rzeczy są o wiele droższe (a w tych nie internetowych tym bardziej, czasami nawet ceny są 2 x wyższe). Przesyłka jest bardzo szybka jeśli wszystko, co się zamawia jest "in stock". Ogólnie, polecam:)
I polecam też ebay.com! Można znaleźć naprawdę super rzeczy za grosze (np. ja ostatnio kupiłam 2 kostiumy Capezio, nowe z metkami, z Tactelu za..55zł już razem z wysyłką po kursie Paypal, to było około 16$)
-
venus-in-furs
Mam mały problem- jak złożyć zamówienie na www.dancewearwt.sklepy24h.pl ? Czy kostiumy tego producenta są dobre? Ceny trochę zastanawiają, są dosyć niskie w porównaniu ze strojami innych sklepów tanecznych... Jeszcze jedno- nie wiecie może, czy jest możliwość doboru rozmiaru indywidualnie? Mam dosyć spory obwód korpusu, ale szczupłą talię, obwód klatki piersiowej też mały, więc boje się, ze coś będzie wisiało, marszczyło się, odsłaniało za dużo...