Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
ciksa

Post autor: ciksa »

jak Ty jesteś stara, to ja jestem Natalia Osipova! kochana walcz o siebie! pytaj się instruktorki co i jak i leć do przodu! trzymamy za Ciebie kciuki i życzymy Ci powodzenia :3
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Liveinthebeat, bycie "za starą" to już nie jest wymówka:-), wiara w siebie, ciężka praca i wytrwałość może zdziałać wszystko, do dzieła!!!
liveinthebeat

Post autor: liveinthebeat »

Dzięki wszystkim za ciepłe powitanie i miłe słowa! Na pewno się nie poddam mimo wieku. Więc do dzieła. Pozdrawiam. :wink:
Khaleesi

Post autor: Khaleesi »

Witajcie :)

Czytywałam to forum dość intensywnie już kilka lat temu, jednak jakoś nigdy się na nim nie zarejestrowałam. Zdecydowałam się to obecnie zrobić, ponieważ liczę na waszą pomoc w pewnej sprawie, ale o tym wkrótce napiszę w odpowiednim dziale. Jeśli o mnie chodzi, to jestem absolwentką szkoły baletowej, ale obecnie nie tańczę zawodowo na pełen etat, powiedziałabym że bardziej rekreacyjnie. Moja droga poniosła w końcu mnie bardziej w stronę tańca współczesnego i jazzu.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Nikka

Witam

Post autor: Nikka »

Witam,
mam na imię Dominika. Nie jestem baletnicą ani tancerką. Uczęszczałam jako dziecko na lekcje baletu. Zarejestrowałam się na forum, ponieważ szukam Point w dobrym stanie jako rekwizyt do sesji zdjęciowej, ale o tym w innym temacie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
mykolina

Post autor: mykolina »

Witam wszystkich,
mam na imię Zuzia, mam 26 lat, moje codzienne życie nie jest związane z baletem. Balet to dla mnie ogromna forma rozrywki i duża przyjemność. Mam nadzieję nauczyć się jeszcze więcej dzięki informacjom zawartym na forum :)
Pozdrawiam :)
Torin

Post autor: Torin »

Witamy uniżenie :)
zuzanka

Post autor: zuzanka »

Witam wszystkich serdecznie :) Podczytywałam to forum dawno, dawno temu, kiedy fascynował mnie taniec irlandzki - teraz wróciłam do korzeni i z dużą przyjemnością chodzę na zajęcia baletowe dla dorosłych. A tutaj - po raz kolejny - staram się dokształcać i chłonąć klimat... :)
Torin

Post autor: Torin »

Chłoń i twórz :)

Torin
gosiak89

Post autor: gosiak89 »

cześć :) tańczyłam kiedyś ludowy, amatorsko ;) uwielbiałam to, jednak pewien dziwny splot wydarzeń sprawił, że zrobiłam sobie przerwę a przy tym straciłam wiarę, że cokolwiek potrafię zatańczyć. Czasem przeglądam forum i zdarza się, że nie do końca wiem, o czym mowa (zero wiedzy na temat tańca;p ), ale strasznie miło czytać posty ludzi pozytywnie nastawionych i kochających tańczyć :smile: Cieszę się, że mogę trochę tym "nasiąknąć" :D
ODPOWIEDZ