Ubrania Sauna Effect

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
OlgaT

Post autor: OlgaT »

http://www.zalando.pl/bloch-marcy-roll-over-spodnie-treningowe-lilia-b3641b00l-404.html coś takiego?
ja właśnie zbyt długo zastanawiałam się czy kupić czy nie i teraz już nie ma rozmiaru, a szkoda :sad:
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja mam te spodnie, kupiłam je chyba z 2,5 roku temu. Ogólnie są ok, ciepłe, ALE mają niestety kilka wad:
1) prują się lub robią się dziury 2) ześlizgują się po kostiumie, spadają 3) strasznie łatwi się rozciągają
Raczej mi nie przypadły do gustu za bardzo, teraz na pewno zdecydowałabym się na coś innego.
Kawka

Post autor: Kawka »

Korzystałam ze spodni typu sauna effect, zarówno z krótkich przed kolano jak i długich do kostek, nie dawało mi to kompletnie nic podczas treningu/rozgrzewki, ruchów co prawda nie krępowało, natomiast szeleściło i niespecjalnie wyglądało. Używam zamiast tego zwykłych dresów damskich tzw. "bawełniaczy" - tańsze, wygodniejsze i ładniejsze :wink:
Kawka

Post autor: Kawka »

Tanio takie spodnie mogę odsprzedać, gdyby ktoś mimo wszystko zechciał je wypróbować :wink: :razz:
ODPOWIEDZ