Program "Dance Moms"

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
myevergreen

Program "Dance Moms"

Post autor: myevergreen »

Czy ktoś z was oglądał może amerykański program o szkole tańca Abby Lee Dance Company "Dance moms" Jeśli tak, co o nim sądzicie, czy uważacie, że te dziewczynki faktycznie są tak wspaniałymi tancerkami, jak twierdzi Abby?
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Ja oglądam z obsesją maniaka :mrgreen:
Jak na 9-10-letnie dziewczynki świetnie skaczą (i te fouette Maddie i Chloe!), ale zauważ, że świetnie tańczą jazz, lyrical itp. a jak raz na jakiś czas pokażą urywki z zajęć z baletu, to wcale takie genialne nie są, przecież to jeszcze dzieci w końcu, rozciągnięte, mają poczucie rytmu, obycie na scenie, w przyszłości będą świetnymi tancerkami, będę trzymać za nie kciuki i obserwować postępy :wink:
balletlover

Post autor: balletlover »

Ja też oglądam i uważam, że to świetny program. ;) Te dziewczynki tańczą naprawdę dobrze z tym, że niektóre (Brooke, Nia) są lepszymi gimnastyczkami niż tancerkami. I moim zdaniem Abby też trochę niesprawiedliwie je traktuje przez faworyzowanie Maddie... Ale uważam że wszystkie są świetne i najważniejsze jest to, że kochają taniec. :)
balletlover

Ogląda ktoś to jeszcze? :lol: Co sądzicie o tej nowej tancerce, Kalani? ;)
Torin

Post autor: Torin »

Gdzie to idzie ??
balletlover

[b:cba9aafb76]Torin[/b:cba9aafb76], w Polskiej telewizji niestety tego nie ma :sad: Ja oglądam na http://www.free-tv-video-online.me/ odcinki niestety tylko po angielsku.
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Kalani jest mega! Naprawdę jej solówki zapierają dech w piersiach- coś jak "no i co dalej? może jeszcze zakręcisz trzy piruety z tą nogą przy uchu?" - "proszę bardzo!" :shock:
:wink:
balletlover

Ja też uwielbiam Kalani. Uważam, że motywuje pozostałe dziewczyny do pracy. A, no i cieszę się też, że Kelly, Brooke i Paige odeszły. Jako tancerki nie były jakieś oszałamiająco dobre, zwłaszcza Paige. Poza tym ta cała drama z ich udziałem stawała się już nudna. ;)
pudrowy_róż

Post autor: pudrowy_róż »

[quote:7f9f3268df="balletlover"]Torin, w Polskiej telewizji niestety tego nie ma :sad:[/quote:7f9f3268df]
na tvn style jakiś czas temu leciało
balletlover

Tak, ale tylko kilka pierwszych odcinków ;)
ODPOWIEDZ