Grupa Taniec klasyczny w Polsce na facebooku

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia G

Grupa Taniec klasyczny w Polsce na facebooku

Post autor: Kasia G »

Powstała grupa Taniec klasyczny w Polsce - poświęcona popularyzacji i wspólnym działaniu na rzecz rozwoju, upowszechniania i przybliżania społeczeństwu baletu klasycznego. Założyła ją
Natalia Maria Wojciechowska-Zastawniak, znana na forum jako tancerka baletu Teatru Wielkiego, potem Polskiego Baletu Narodowego, a później popularyzatorka pool dance w Polsce.
Grupa zaprasza
Torin

Post autor: Torin »

Ciekawe, na ile wpłynie to na zmniejszenie popularności naszego forum :)
Kasia G

to zupełnie inna inicjatywa - tam ludzie tacy jak ja czy Ty moga zrobić coś dla popularyzacji baletu, tu ostatnimi czasy głównie udzielamy porad i informacji dla mniej lub bardziej początkujących tancerek i tancerzy :) Myslę, że od przybytku głowa nie boli. Tam będziemy radzić, jak zrobić, żeby tym co tu zaglądaja było lepiej :) - to tak w skrócie
Kasia G

to zupełnie inna inicjatywa - tam ludzie tacy jak ja czy Ty moga zrobić coś dla popularyzacji baletu, tu ostatnimi czasy głównie udzielamy porad i informacji dla mniej lub bardziej początkujących tancerek i tancerzy :) Myslę, że od przybytku głowa nie boli. Tam będziemy radzić, jak zrobić, żeby tym co tu zaglądaja było lepiej :) - to tak w skrócie
inaenka

Post autor: inaenka »

Wspaniale Kasiu, że podzieliłaś się tą informacją. Po chwili zastanowienia dołączyłam do grupy, bo choć nie mieszkam w Polsce, sytuacja taneczna w kraju wciąż mnie żywo interesuje, a poza tym mam doskonałe odniesienie :)
wianka

Post autor: wianka »

Ja też dołączam! a znacie jakieś inne facebooki warte lajkowania? Oczywiście związane z tancem :)
ODPOWIEDZ