Balet na śląsku

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
lj

Post autor: lj »

Z drugiej strony- można zapytać, może nie będzie chętnych na grupę początkującą z panią Czechlewską i byłaby możliwość organizacji zajęć na wyższym poziomie?

Postaram się zapytać pedagogów, których znam czy nie byliby zainteresowani, choć kiedyś już próbowałam załapać się na takie indywidualne i niestety nikt nie miał czasu, więc może być ciężko.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Pani Zosia to taka osoba, z którą można się dogadać i nie trzeba Jej dwa razy namawiać.
Mogę zapytać osobiście jeśli chcecie. Tylko konkretne rzeczy poproszę :smile:
lj

Uwaga, uwaga, coś się ruszyło w temacie!

Otóż spójrzcie co jest w grafiku Teatru Rozbark w poniedziałki od 06.10.2014! :)
http://www.teatrrozbark.pl/grafik-zajec,16

Wysłałam maila z zapytaniem na jakim poziomie będą prowadzone zajęcia i kim jest prowadzący (prowadząca?), więc jak dostanę odpowiedź to się podzielę informacją.
lj

[size=9:ed62a4946e]Nie edytuję poprzedniej wiadomości, ponieważ mam nowe informacje i nie wyświetliłoby się w nowych postach.[/size:ed62a4946e]

Dostałam odpowiedź: poziom zajęć będzie dostosowany do grupy. Będzie je prowadzić Jin Hwan Seok - koreański tancerz, który pracuje w Teatrze Rozbark.
Spidi

Post autor: Spidi »

Ja dzwonilam do Terpsychory-zajecia dla osob ktore chcialyby rozpoczynac pointy beda w poniedzialki i srody-ceny jeszcze nie znam. Jest mozliwosc rozpoczynania z grupa mlodsza,a gdy bedzie sie na silach mozna trafic do starszej. Pani przez telefon pytala mnie o wiek (24,ale jest podobno jakas pani,ktora ma wiecej) i czy umiem krecic piruety. Oprocz klasyki sa tez zajecia ze wspolczesnego i stepu, w piatki repertuar-ale chyba nie w kazdy piatek?nie dla kazdego? Jestem umowiona w poniedzialek na rozmowe-i chyba zostane na lekcji,zobaczyc jak bardzo odbiegam od poziomu dziewczyn :roll:

Liczylam na to,ze na studiach bede miec jakis normalny plan, ale chodza sluchy, ze albo w poniedzialki albo w srody co dwa tygodnie bede gnic na uczelni do 19 :evil: Mam nadzieje,ze to jakies okrutne plotki, bo strasznie sie napalilam na regularne uczestniczenie w zajeciach :neutral:
ODPOWIEDZ