Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Torin

Post autor: Torin »

Powitać powitać - tańcząca Pania psycholog :)
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Matko, Torin, T jeszcze żyjesz tutaj?! : D
grazka_kt

Post autor: grazka_kt »

Siemanko wszystkim! :)
Cirilla

Post autor: Cirilla »

Witam serdecznie,
podczytuję forum od ponad roku, ale dopiero teraz odważyłam się odezwac. Baletem zaczęłam interesowac za sprawą pewnego tancerza. :D Przez przypadek zobaczyłam gdzies w internecie jego zdjęcie, potem zaczęłam oglądac filmiki z nim, i co tu dużo mówic, wpadłam jak śliwka w kompot. :D
Chociaż jeśli chodzi o zagadnienia teoretyczne i techniczne to nadal jestem zielona, sporo tego do ogarnięcia jak dla mnie, ale mam nadzieję, że z czasem moja wiedza się poszerzy. :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Witamy, witamy, miło, ze jesteście z nami dla przyjemności i pogłębiania wiedzy o balecie
fibi

Witams erdecznie

Post autor: fibi »

:? Witam WAS.
Dzisiaj z Pszczyny, bo w tym mieście mieszkam. DZisiaj święto- BOŻE Ciało :arrow: Normalnie od poniedziałku do piątku przebywam w Krakowie. Tam studiuję. :evil:

Bardzo lubię tańczyć czy to na dyskotekach, dansingach, prywatkach czy weselach.

Na imię mam Jolanta
Pasjonatka

Post autor: Pasjonatka »

Witam :)
Cieszę się, że znalazłam forum o balecie takie, jak te. Mam 14 lat i od niedawna jestem zafascynowana tym stylem tańca. Do ogniska w moim mieście mnie nie przyjęli. Chciałabym więc samodzielnie "uczyć się" klasyki. Mam wiele pytań.
Oprócz baletu moją pasją są konie, jeździectwo. Lubię myśleć i spać xD
Torin

Post autor: Torin »

Witamy serdecznie wszystkich zafasynowanych ta najpiekniejsza taneczna sztuką !
ODPOWIEDZ