Spidi, najlepiej by było zapytać bezpośrednio u instruktorów - z tego co wiem, obecnie działające grupy powstały dopiero w tym sezonie, trudno więc powiedzieć, jaki może być poziom. Może w grupie MasterClass jest szansa na pointy?
dzieki dziewczyny za szybkie odpowiedzi
Basiu,chyba jako wolny sluchacz odpadam,bo nie sadze zebym byla na takim poziomie jak najstarsza grupa dziewczyn..
Przejde sie faktycznie do Novej i spytam jak to wyglada
Dziś dzwoniłam do Novej, jest tylko grupa w niedzielę na 11.45. Gdyby ktoś, był chętny ale jeszcze się zastanawia, to zachęcam ! Może udało by się założyć jakąś grupę od stycznia Na razie przejdę się parę razy do Terspychory
[quoteb2="malgosia2611"]czy zajecia bylyby dla osob poczatkujacych ? i czy dlaeko jest od centrum katowic ?[/quoteb2]
Tak chodzi o grupę balet first step, w poniedziałki o 17:30. Wysłałam przez internet głoszenie bo na stronie ciągle piszą żeby się zapisywać. Nie wpłaciłam pieniędzy na razie, bo nie wiem czy bd otwarta grupa. ALe przyszły mi maile wstępnej rezerwacji i wyskoczyły 4 daty od momentu wysłania zgłoszenia- więc raczej jest to automatycznie wygenerowane. Muszę tam przedzwonić i spytać się czy otworzą grupę od stycznia. Jeśli chcesz to wyślij też zgłoszenie - żeby widzieli że jest jakieś zainteresowanie. Zajęcie są na Al Korfantego
Czy ktoś spośród forumowiczów chodzi może na niedzielne zajęcia? Jeśli tak to proszę o informacje, jaki mniej więcej jest poziom zajęć - według danych ze strony to first step, ale z tego słyszałam to zajęcia trwają już od jakiegoś czasu...
Fajnie by było usłyszeć opinie jak jest teraz Mi niestety niedziela nie pasuje i mam nadzieję na grupę w tygodniu. Super gdyby było więcej osób to może by otworzyli grupę