Indywidualne lekcje tańca

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Moja droga raiso, w takim razie czym się martwisz? ;)
Staraj się z całych sił i zobaczysz:*
Nemo

Post autor: Nemo »

Ja chodzę na indywidualne lekcje mniej więcej dwa razy w miesiącu i mogę powiedzieć, że taki wydatek się opłaca. Każda lekcja to baaardzo duży postęp.
A umawiać się najlepiej osobiście, trzeba tylko zdobyć numer telefonu i dręczyć, póki się nie uda :)
gonia

Post autor: gonia »

a ile się płaci za takie lekcje? tak mniej-więcej?
Nemo

No ja płacę ni mniej, ni więcej tylko 50 zł. Ale naprawdę warto zaszaleć, zwłaszcza u dobrego pedagoga.
Chaton

Post autor: Chaton »

Kiedy porzuciłam Szkołę Baletową, to postanowiłam chodzić na lekcje indywidualne. U mnie super się sprawdza. Dla mnie to raczej zabawa, rodzaj rozrywki, ale chyba bym sobie nie umiała tego odmówić.
Na zajęcia chodzę raz w tygodniu, czasami rzadziej - zależy od tego ile mam czasu. Za godzinę płacę 60 zł.
Joanna

Post autor: Joanna »

50 zl za lekcje indywidualne to nieduzo.
Na Zachodzie mniej wiecej tyle kosztuje zwykla lekcja, w przeliczeniu na nasza walute.

Jakby nie patrzec te 50 zl to chyba w wiekszosci pokryje wynajem sali i niewiele ponadto?
Nemo

Sala jest po znajomości :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

No tak, 50 zł, 100....niby nie tak dużo, ale jedna lekcja w tygodniu to bardzo mało.
Joanna

Post autor: Joanna »

Przeciez mozna oprocz tego chodzic na grupowe zajecia. Ale jesli ktos uwaza, ze wystarczy mu godz. tygodniowo, to po co wiecej? Kazdy ma w koncu inne cele i priorytety :)

Nemo - to masz szczescie z ta sala, bo inaczej to podejrzewam ze kosztowaloby to dwa razy wiecej 8)
Nemo

też się cieszę :))
A z ilością godzin to rzeczywiście zależy od tego, jak traktujesz te zajęcia. Ja chodzę też na grupowe, a te traktuje jako korepetycje.
ODPOWIEDZ