Wasze ulubione ćwiczenie?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
raisa

Post autor: raisa »

Ja bardzo lubie arabesque, attitude i pas de chat.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Ja jeszcze uwielbiam skok Kitri, fouettes- zwykłe i włoskie, różnego rodzaju piruety....
a, i poleczkę na pointach! :D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Na poleczce można sobie wybić kilka ząbków.. drobna pomyłka i ciach.................szczerbaci do końca życia :twisted:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Cheryl, uśmiałam się przez Ciebie:D:D:D
A tak naprawdę to poleczka na pointach nie jest wcale taka trudna!!
Cheryl

No wiem wiem :D Przecież jak byłam w 2-ej klasie to na egzaminie cała nasza klasa musiała zrobić kółko polki..Matko :twisted:
Monia

Post autor: Monia »

Ja nie mam tak dokładnie sprecyzowanego ulubionego ćwiczenia :lol: wiadomo, jedne lubi się bardziej, drugie mniej, to raczej normalne :wink:
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Kocham adagio i to najlepiej na środku,a inne ćwiczenia, które lubie to: rond de jambe en l'air :twisted: ,grande battement, fondue, frappe, sissone ouvert, ballone, fouette... i wiele innych. Natomiast nienawidze rorond de jambe par terre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krushyna

Post autor: Krushyna »

A ja lubię: grand jete, soute, pique, echapee, changement, szene [ sorry za spolszczenie ] Skoki, ohh to tylo częśc takie najbarziej ulubione =] w ogóle to ja lubię wszystko :)
Cheryl

Ja też ogólnie lubię wszystko, ale zawsze mam ćwiczenie na które czekam z utęsknieniem. Teraz polubiłam bardzo pirouette ;)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja wszystki lubie. Nie mam jakiegoś szczególnie znienawidonego i ulubionego. Ale to jeszcze zależy od tego jakie jest cwiczenie, jak ulożone. Niekiedy lubie niektóre mnie, a niekiedy bardziej.
ODPOWIEDZ